Kiss Tibiék tudják, hol vannak: Amerikában

2019/09/26  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Kiss Tibi és Vastag Gábor formációja immáron negyedik amerikai koncertkörútját teszi, ezúttal a megállók között New York, Washington, Daytona Beach és Miami szerepel. Az Aranyakkorddal tart a zenekar állandó vendége, Gábor Andor UFO is.

Kiss Tibiék tudják, hol vannak: Amerikában

A Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) által létrehozott formáció tizedik koncertjét már a tengeren túl adta, azóta pedig többször is visszatértek oda. Amerikai kalandjaikból született a 69 Dollar Guitar Amp című dal is, melynek klipje a telefonjukkal rögzített élményekből jött létre, míg legutóbb látogatásuk során Új-Mexikó ihlette meg őket. Ennek köszönhető a Tudom, hogy hol vagyok című klipes daluk is, melyben Lajkó Félix hegedül. A turnéra ezúttal velük tart a zenekar állandó vendégévé avanzsált Gábor Andor UFO is, aki mágikus ütőhangszeres játékával színesíti a produkciót.

Az Aranyakkord szeptember 24-én New Yorkban a Drom színpadán szeptember 25-én Washingtonban a Magyar Házban adott koncertet, szeptember 27-en a floridai Daytona Beach-en, egy nappal később, szeptember 28-án pedig Miamiban szintén a Magyar Házban lépnek fel. A koncertek vendég fellépője az Amerikában már jól ismert Pankovits Nikolett, aki nemrégiben a Carnegie Hall-ban is fellépett New Yorkban a zenekarával.

Aranyakkord, Kiss Tibi, turné, USA

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek