Koncert a gömbben – bírnád? Kibírnád?

2021/01/25  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Felfújható buborékokban "tombolhatott" a közönség a Flaming Lips szürreális koncertjén – írja a 24.hu.

Koncert a gömbben – bírnád? Kibírnád?

Az oklahomai koncerten a zenekar és a közönség tagjai is felfújható buborékokat kaptak a fertőzés elkerülésére. A teremben összesen száz buborék volt, mindegyikben legfeljebb három ember bulizhatott. Az ötlet a zenekar frontemberétől, Wayne Coyne-tól származik, aki a covididőszámítás előtt (cie) is szörfözött már a közönségen az úgynevezett zorb gömbben – ez már 2010-ben is megtörtént:

A zorbing szerintünk tök vicces meg látványos, afelől azonban vannak kétségeink, hogy az első zorbball-élmény után valaki ezentúl is mindig így akarna koncertre járni...

"Szerintem valamennyire ez lett az új normalitás..." – vélekedett a mostani buliról a frontember, akivel egyelőre nehéz egyetértenünk, de nem vitatkozunk.

Szó se róla, a látvánnyal nehéz betelni... :

Akit pedig a buborékkoncert praktikus jellemzői érdekelnek: van bennük hangszóró, hogy a zenét ne csak tompán hallják a benne lévők, továbbá egy vizeskancsó, törölközők és egy gomb, amely jelzi, hogy túl meleg van, esetleg pisilni kell. Előbbi esetben friss levegőt fújnak a buborékba, utóbbi esetben pedig... nem, nem a kancsó: az illetőt maszkban a mosdóba kíséri a személyzet.

via 24.hu

 

 

Flaming Lips, buborékkoncert, covid

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek