Köszi, Bandi, megnézzük majd felvételről!

2021/03/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Pár perces technikai szünetnek indult, majd Lovasi András szavaival élve "megbicsaklott" a TRIP hajóról streamelt, Kispál Andrással felturbózott koncertje. A közvetítés technikai háttere gyak. összeomlott, de igazából nem is ez a hír, hanem az, ahogy a fizető közönség reagált. Van még remény.

Köszi, Bandi, megnézzük majd felvételről!

"Kedves Emberek, ahogy ti is látjátok, a streamkoncert technikai háttere megbicsaklott. A TRIP rendszere összeomlott, sajnos nem tehetünk róla, de minden jegyvásárlótól elnézést kérünk. Úgy döntöttünk, a koncertet lejátsszuk, felvesszük, és holnap minden vásárlónak elküldjük a felvételt. Ez nem vigasz, de mi is értetlenül állunk a helyzet előtt. Még egyszer elnézést" – írta a zenész a FB oldalán.

Kissé félve gördítettünk le a kommentekhez, mert ilyenkor  a bevett szokás szerint gyalázkodó, fikázó, kioktató hozzászólások következtek volna... Egyetlen elütésért vagy egy szövegben felejtett helyesírási hibáért is nyilvános megkövezést szoktak követelni, mi lehet, amikor egy fizetős koncert először szaggat, majd teljesen bekrepál menet közben...

És – egy-két, hirtelen felindulásból elkövetett kommenten kívül – NEM!

Csak egy pár reakció a sokból:

Borzasztó rossz lehet ez, amikor zenészként csak a zenélésre kellene koncentrálnotok. Kitartás és fel a fejjel!

Szóljatok KisPinek, lépjen le a vezetékről

Ivós játék, ha megáll, iszol

Sajnáljuk hogy így szaggat  de majd akkor a felvételről ... A nyitott bort azért elintézzük ! Peace

Apam megint ideges... pedig eddig urhajos volt

Bandi, várj! Kiküldök a társaságból 5 embert a teraszra. Próbáljuk meg újra, hátha mi voltunk sokan a TV előtt...

Annak ellenére, hogy ez a koncert nem igazán jött össze, jó látni, hogy senki anyukája, se foglalkozása, se testrésze nem jött elő kommentben. Köszi srácok ezt is!

Talán érdemes lenne megfontolni az egyik kommentelő kérését: mivel amúgy is felvételről megy ki a koncert (levélben link), nem pedig élőben, utólag is lehessen hozzáférést vásárolni hozzá.

Szegény zenészt a technika is húzza: tartsatok ki – jól érzékelhetően a közönség is kitart :) Respect.

És külön köszönet, hogy a  magyarázatban sem gyíkemberek, sem gonosz háttérhatalmak nem kerültek megemlítésre!

 

Lovasi András, Kispál András, stream, online koncert, TRIP hajó

 

 

Szólj hozzá!


A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az enyhítés

A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az...

A kormány úgy döntött, hogy az 5,5 millió oltás elérése után védettségi igazolvány nélkül is lehet szállodákba, éttermekbe, strandokra...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb rendezvényeket

Betiltotta az 500 fősnél nagyobb bel- és kültéri rendezvényeket az orosz fővárosban a koronavírus okozta járványhelyzet romlása miatt kedden Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester.

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi Partfürdőn.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek