Lájk-érméket gyűjtenek az utcazenészek – 1 millió a tét Egerben

2020/10/01  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A hétvégén közel 30, belvárosban kijelölt ponton bukkanhatnak fel a zenészek Egerben – a közönség szórakoztatása és a zenélés öröme mellett más tétje is van a fesztiválnak: egymillió forint a fődíj.

Lájk-érméket gyűjtneke az utcazenészek – 1 millió a tét Egerben

A szervezők egy egyedi, fém érmét készíttetnek erre az alkalomra, és gondoskodnak róla, hogy azok a  járókelő emberek zsebébe kerüljenek.

Minimum 2 napon át napi 2 órát kell Egerben zenélni az érvényes szavazat gyűjtéshez, de aki ennél elszántabb, és nem bízza a véletlenre az egymillió forintos fődíj sorsát, az 3 napon át zenélni fog majd, hiszen az a produkció nyeri a versenyt, aki a legtöbb szavazatot, azaz „like-érmét” gyűjti a verseny ideje alatt.

Mivel a zenészeket már kiválogatták, elsősorban nem őket, hanem az egrieket buzdítjuk a részvételre: október 2. és 4. között tessenek lájkolni ezerrel!

A tavalyi verseny győztese:

 

 

 

 

utcazene fesztivál, Eger, lájk érme

 

 

Szólj hozzá!


Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek...

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A zenét Hrutka Róbert szerezte, Dr. Csernust Bányai Kelemen Barna alakítja

A Toxikoma című film egyik dalbetétjéből most klip is készült. A filmnek – amely Szabó Győző azonos című könyvéből készült – és a klipnek egyaránt a tehetséges ifjú színész, Molnár Áron a főhőse.

Sipos Tomi lesz a hobbizenekarnak indult Mitar vendége a Metro Klubban

Kellemes hobbinak indult, majd sok-sok munka és tanulás után most ott tartanak, hogy megjelent az első lemezük, amelyet ma be is mutatnak a Metró klubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek