Mamma Mia!

Legyen tánc: egy készülő Broadway musical-hez táncosokat keresnek

2020/06/24  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Nyílt táncos castingot hirdet profiknak a Thália Színház egy október 30-án bemutatásra kerülő Broadway musical-hez.

Fotó: Shamraevsky Maksim (Pexels)

A professzionális tudással rendelkező, 18-35 év közötti női és férfi táncosok közül előnyben részesítik az énektudással rendelkezőket.

A darab próbafolyamata szeptember 7-től kezdődik. A produkció rendezője Béres Attila, koreográfusa Tihanyi Ákos.

Jelentkezés személyesen, kinyomtatott önéletrajzzal a casting napján, 2020. július 3-án.

Hölgyeknek: 10:00-12:00 (érkezés/regisztráció: 9:00)
Uraknak: 12:00-15:00 (érkezés/regisztráció: 11:00)

Helyszíne: Thália Színház Nagyszínpad
(1065 Budapest, Nagymező utca 22-24., a Thália Színház főbejárata)

Az amatőr táncosokat ezzel a videóval motiváljuk :)

 

 

A színház egyelőre még titkolózik, melyik darabról van szó, biztos nem a Hamiltonról,  amelyben dalra fakad a pénzügyminiszter... :) A musicalt 2015-ben mutatták be egy kisebb Off-Broadway színházban, és akkora sikert aratott, hogy még abban az évben debütálhatott a Broadway-n is, aztán a Disney rekordáron vásárolta meg a darab felvételét. A darab Ron Chernow 2004-es, Alexander Hamilton önéletrajzi könyvén alapul. Hamilton volt az Amerikai Egyesült Államok első pénzügyminisztere, az egyik első, országos jelentőségű politikus, akit az alapító atyák között emlegetnek. Arcképe ott virít a 10 dolláros bankjegyen is! Az eredendően fehér történelmi személyiségeket fiatal, színes bőrű színészek alakítják; a betétdalok a mai zenei ízléshez igazodva R&B-, hiphop- és pop-muzsikák – írja a Mancs.

A remake-nek pedig már kijött az előzetese:

 

 

Thália Színház, tánc, casting, musical, Hamilton

 

 

Szólj hozzá!


Koncertek a Mikulásgyárban

Koncertek a Mikulásgyárban

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Happy 2023 a Lóvasúton

A gazdasági megszorító intézkedések miatt a Chameleon Jazz Band MOMkult színpadára tervezett hagyományos újévi örömkoncertje 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órakor a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont Peronján lesz.

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
Új koncertek