Legyen tánc: egy készülő Broadway musical-hez táncosokat keresnek

2020/06/24  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Nyílt táncos castingot hirdet profiknak a Thália Színház egy október 30-án bemutatásra kerülő Broadway musical-hez.

Fotó: Shamraevsky Maksim (Pexels)

A professzionális tudással rendelkező, 18-35 év közötti női és férfi táncosok közül előnyben részesítik az énektudással rendelkezőket.

A darab próbafolyamata szeptember 7-től kezdődik. A produkció rendezője Béres Attila, koreográfusa Tihanyi Ákos.

Jelentkezés személyesen, kinyomtatott önéletrajzzal a casting napján, 2020. július 3-án.

Hölgyeknek: 10:00-12:00 (érkezés/regisztráció: 9:00)
Uraknak: 12:00-15:00 (érkezés/regisztráció: 11:00)

Helyszíne: Thália Színház Nagyszínpad
(1065 Budapest, Nagymező utca 22-24., a Thália Színház főbejárata)

Az amatőr táncosokat ezzel a videóval motiváljuk :)

 

 

A színház egyelőre még titkolózik, melyik darabról van szó, biztos nem a Hamiltonról,  amelyben dalra fakad a pénzügyminiszter... :) A musicalt 2015-ben mutatták be egy kisebb Off-Broadway színházban, és akkora sikert aratott, hogy még abban az évben debütálhatott a Broadway-n is, aztán a Disney rekordáron vásárolta meg a darab felvételét. A darab Ron Chernow 2004-es, Alexander Hamilton önéletrajzi könyvén alapul. Hamilton volt az Amerikai Egyesült Államok első pénzügyminisztere, az egyik első, országos jelentőségű politikus, akit az alapító atyák között emlegetnek. Arcképe ott virít a 10 dolláros bankjegyen is! Az eredendően fehér történelmi személyiségeket fiatal, színes bőrű színészek alakítják; a betétdalok a mai zenei ízléshez igazodva R&B-, hiphop- és pop-muzsikák – írja a Mancs.

A remake-nek pedig már kijött az előzetese:

 

 

Thália Színház, tánc, casting, musical, Hamilton

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek