Menopauza 1170x180

Lindsey Stirling az MVM Dome-ban lép fel

2024/05/21  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 27 millió követővel rendelkező, többszörös díjnyertes, világhírű hegedűművész bejelentette 2024-es európai és brit turnéjának dátumait, amelyek közé egy budapesti dátum is bekerült: 2024. október 11.

Lindsey Stirling az MVM Dome-ban lép fel

A koncert különlegessége, hogy vendégként NYA is csatlakozik hozzá. A turné apropója az új albuma, a Duality.„A Duality album, az életünk ellentmondásos részeiről szól. Néha úgy érezzük, mintha háborúban állnánk önmagunkkal, amikor látjuk a különbséget aközött, akik vagyunk, és akikké válni szeretnénk. Ezek a konfliktusok úgy tűnhetnek, mintha szétszakítanának minket, de ha szembenézünk a bennünk rejlő sötétebb részekkel, valódi megértést nyerhetünk önmagunkról és másokról” – nyilatkozta Lisndey.Lindsey előadásai lenyűgözők és inspirálók. Izgalmasan integrálja a koreográfiába a lélegzetelállító légi akrobatikát és a lenyűgöző jelmezeket, amelyeket mind ő maga tervez. A zene, a tánc és a vizuális művészetek a fellépésein egyedülálló, felejthetetlen élménnyé válnak s elvarázsolják a közönséget.

Lindsey Stirling, MVM Dome

 

 

Szólj hozzá!


Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek