Már nem szegény Jávor Pál: lesz neki saját emlékkoncertje

2022/08/02  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

"Szegény Jávor Pál, biztos sokat smároltál le ronda nőt..." – énekli a Kiscsillag, s emlékeink szerint hosszú évek alatt leginkább ők emlegették ezáltal legtöbbször a legendás színészt. Egészen idáig: augusztus 28-án nagyszabású zenés show-műsort rendeznek a Budapest Kongresszusi Központban, „Nekem Jávor" címmel.

Már nem szegény a Jávor Pál: lesz neki saját emlékkoncertje

A minden idők egyik legismertebb és legkedveltebb színművészének 120. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten hét ismert művész örökzöld dalamokkal idézi meg az 1920-as évek hamisítatlan hangulatát.

Olyan közkedvelt előadók repítik vissza a közönséget a régebbi korokba, mint a színész-énekes Csonka András; a Jászai Mari-díjas Kamarás Iván; Miller Zoltán, Nyári Kálmán, Váradi Gyula színművészek, énekesek; a Csillag Születik tehetségkutatójában országos ismertségre szert tevő Varga Viktor; valamint a 2016-os Sztárban sztár nyertese, Veréb Tamás. A hangszereket a Prima Primissima díjas művész, ifj. Sárközi Lajos és zenekara szólaltatja meg. A műsort számos filmsláger és csárdás alkotja, de a kihagyhatatlan búsongókat is meghallgathatja a publikum. Olyan legendás dalok is felcsendülnek majd, mint az Egy csók és más semmi (Tolnay Klári nem volt ronda nő!!!), az Odavagyok magáért vagy épp az Egy kis édes félhomályban. 

Filmslágerek, csárdások és búsongók múltidéző hangulatban, elismert művészek előadásában.

Nekem a Jávor, Jávor Pál, emlékest, Kongresszusi Központ

 

 

Szólj hozzá!


Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza...

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Az I Monster 18 év után először játszik újra élőben – a Turbinában lépnek fel

A sheffieldi duó 20 éve, hogy kiadta Neverodderoeven című, áttörést jelentő albumát, rajta a számtalan filmben és reklámban idézett Daydream in Blue-val és a Who is She?-vel. Ezt a különleges jubileumot pedig egy brit és európai turnéval ünneplik meg – Magyarországon a Turbinában, április 16-án.

Gitár Ünnep a Barba Negrában

Nagyszabású koncertet ad a Tornóczky All Access április 13-án a Barba Negrában, ahol a zenekar tagjai mellett további kiváló muzsikusok is színpadra lépnek.
Új koncertek