Már nem szegény Jávor Pál: lesz neki saját emlékkoncertje

2022/08/02  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

"Szegény Jávor Pál, biztos sokat smároltál le ronda nőt..." – énekli a Kiscsillag, s emlékeink szerint hosszú évek alatt leginkább ők emlegették ezáltal legtöbbször a legendás színészt. Egészen idáig: augusztus 28-án nagyszabású zenés show-műsort rendeznek a Budapest Kongresszusi Központban, „Nekem Jávor" címmel.

Már nem szegény a Jávor Pál: lesz neki saját emlékkoncertje

A minden idők egyik legismertebb és legkedveltebb színművészének 120. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten hét ismert művész örökzöld dalamokkal idézi meg az 1920-as évek hamisítatlan hangulatát.

Olyan közkedvelt előadók repítik vissza a közönséget a régebbi korokba, mint a színész-énekes Csonka András; a Jászai Mari-díjas Kamarás Iván; Miller Zoltán, Nyári Kálmán, Váradi Gyula színművészek, énekesek; a Csillag Születik tehetségkutatójában országos ismertségre szert tevő Varga Viktor; valamint a 2016-os Sztárban sztár nyertese, Veréb Tamás. A hangszereket a Prima Primissima díjas művész, ifj. Sárközi Lajos és zenekara szólaltatja meg. A műsort számos filmsláger és csárdás alkotja, de a kihagyhatatlan búsongókat is meghallgathatja a publikum. Olyan legendás dalok is felcsendülnek majd, mint az Egy csók és más semmi (Tolnay Klári nem volt ronda nő!!!), az Odavagyok magáért vagy épp az Egy kis édes félhomályban. 

Filmslágerek, csárdások és búsongók múltidéző hangulatban, elismert művészek előadásában.

Nekem a Jávor, Jávor Pál, emlékest, Kongresszusi Központ

 

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek