Már nem szegény Jávor Pál: lesz neki saját emlékkoncertje

2022/08/02  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

"Szegény Jávor Pál, biztos sokat smároltál le ronda nőt..." – énekli a Kiscsillag, s emlékeink szerint hosszú évek alatt leginkább ők emlegették ezáltal legtöbbször a legendás színészt. Egészen idáig: augusztus 28-án nagyszabású zenés show-műsort rendeznek a Budapest Kongresszusi Központban, „Nekem Jávor" címmel.

Már nem szegény a Jávor Pál: lesz neki saját emlékkoncertje

A minden idők egyik legismertebb és legkedveltebb színművészének 120. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten hét ismert művész örökzöld dalamokkal idézi meg az 1920-as évek hamisítatlan hangulatát.

Olyan közkedvelt előadók repítik vissza a közönséget a régebbi korokba, mint a színész-énekes Csonka András; a Jászai Mari-díjas Kamarás Iván; Miller Zoltán, Nyári Kálmán, Váradi Gyula színművészek, énekesek; a Csillag Születik tehetségkutatójában országos ismertségre szert tevő Varga Viktor; valamint a 2016-os Sztárban sztár nyertese, Veréb Tamás. A hangszereket a Prima Primissima díjas művész, ifj. Sárközi Lajos és zenekara szólaltatja meg. A műsort számos filmsláger és csárdás alkotja, de a kihagyhatatlan búsongókat is meghallgathatja a publikum. Olyan legendás dalok is felcsendülnek majd, mint az Egy csók és más semmi (Tolnay Klári nem volt ronda nő!!!), az Odavagyok magáért vagy épp az Egy kis édes félhomályban. 

Filmslágerek, csárdások és búsongók múltidéző hangulatban, elismert művészek előadásában.

Nekem a Jávor, Jávor Pál, emlékest, Kongresszusi Központ

 

 

Szólj hozzá!


 KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Négy év szünet után magyar nyelvű dalokkal tér vissza a Minimyst

Minimyst egy új EP-t ígért idén tavaszra és be is tartják a szavukat: a Karton Monakó már teljes egészében meghallgatható, a zenekar pedig újra színpadra is áll április 14-én, a Dürer Kertben mutatja be új anyagát – és dobosát – a közönségnek.

Bemutatjuk a .jaXon. zenekart és első nagylemezét

A .jaXon. zenekar 2020 decemberében alakult. Az volt az elképzelés, hogy olyan zenét játsszanak, ami minden tag szívügye, de ugyanakkor könnyebben fogyasztható, azok számára is, akik inkább a vokális zenéket kedvelik.
Új koncertek