Megszületett Molnár Péter Stula kislánya

2020/05/24  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Pénteken elég szomorkásra sikeredett az esténk: három olyan hír is érkezett, amelyben el kellett valakitől búcsúznunk. Hatalmas öröm, hogy most arról számolhatunk be: bővült a család, zenészbaba érkezett!

Megszületett Molnár Péter Stula kislánya

Megszületett az Omen és a Stula Rock zenekarok éléről ismert Molnár Péter "Stula" (ex-Mobilmánia) kislánya. Molnár Láng Tamina a Kistarcsai kórházban jött világra 3,3 kilóval, 57 centiméterrel, Stula pedig Facebook oldalán biztosított mindenkit, hogy mindenki jól van, a családban pedig hatalmas a boldogság.

"Fekete hatalmas szemei vannak és erős hangja. 40 éves leszek június 21.-én, úgyhogy nekem ez a legnagyobb ajándék. Régi álmom az, hogy egyszer a kicsi lányom zongorázik és én vadul ráénekelek. Talán összejön!" - lelkendezett Stula. 

Az énekes legutóbb a Stula Rock zenekarral jelentkezett, az "Örökifjú" című második nagylemez rögtön a harmadik helyen nyitott a MAHASZ Top 40-es album-, DVD- és válogatáslemez eladási listán, és azóta is stabilan tartja magát az élmezőnyben. A nőnap alkalmából megjelent "A szép nő" dal már bőven húszezer megtekintés fölött jár, a lemezre pedig rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. 

Stula tavaly lépett a legendás Omen élére, az itt felvett első korong, a "Halálfogytiglan" pedig februárra már aranylemez is lett. A zenekar természetesen továbbra sem tétlen, már fel is vettek egy új dalt, amihez hamarosan videoklip is készül, és már alig várják, hogy megmutathassák a dalt közönségnek.

Címe az eseményekhez méltó módon "A család" lesz. 

Gratulálunk!!!!

Molnár Péter Stula, baba, Omen, Stula Rock

Képtár

  • Megszületett Molnár Péter Stula kislánya kép 84085
 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek