Szuper látványos klippel jelentkezik a régió friss pop csillaga

Karin Ann rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most talán eddigi leglátványosabb videójával jelentkezik.

Fotó: ITS KARIN ANNA/FB
Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy Kaliforniában forgatott klippel tér vissza.
 
Helyszínváltozás! A Bad Omens koncertje átkerült az Akvárium Nagyhallba

Helyszínváltozás! A Bad Omens koncertje átkerült az Akvárium Nagyhallba

Az amerikai metalcore csapat koncertjére annyian kíváncsiak, hogy a buli végül átkerül az Akvárium Nagyhallba. A Bad Omens 2018-as látogatása után most új, The Death of Peace of Mind lemezének nagyszabású turnéjával lép fel Budapesten február 12-én.
 
 
Fotó: Romengo/FB

A Womex-életműdíj után a Kossuth-díjat is megkapta Lakatos Mónika

Dresch Mihály Liszt Ferenc-díjas előadóművész, kiváló és érdemes művész, a kortárs magyar dzsessz kiemelkedő alakja – egyben kiváló szaxofonos – mellett a nemzeti ünnep alkalmából a zenei szekcióban Lakatos Mónika részesült még a rangos elismerésben.
 
Blahalouisiana lemezbemutató: 02.18. Akvárium NagyHall

Ki lesz az év énekesnője?

A hagyományokhoz híven idén is a szakmájukban sikeres nőket ünnepeli a GLAMOUR magazin. A díjat immáron 14 éve azért adják át, hogy figyelmet és elismerést kapjanak azok a hölgyek, akik szakmájuk kiválóságai.
 
Boban Markovic nyitja az évbúcsúztató koncerteket a Fonóban

Boban Markovic nyitja az évbúcsúztató koncerteket a Fonóban

Év vége – ami belefér: népzenei, jazz és világzenei különlegességekkel búcsúztatja az évet a Fonó
 
Fotó: Romengo

Lakatos Mónika kapta idén a világzene műfajának legrangosabb nemzetközi elismerését

Amikor múlt vasárnap a kapolcsi Folkszínpadon adott egy nagyon barátságos, zene- és emberközeli koncertet a Romengo, még nem gondoltuk, hogy Lakatos Mónika kapja a WOMEX Artist Award életműdíjatt, ami a nép- és világzene műfajának legrangosabb elismerése.
 
 
Megszületett Molnár Péter Stula kislánya

Megszületett Molnár Péter Stula kislánya

Pénteken elég szomorkásra sikeredett az esténk: három olyan hír is érkezett, amelyben el kellett valakitől búcsúznunk. Hatalmas öröm, hogy most arról számolhatunk be: bővült a család, zenészbaba érkezett!
 
Metál Villa fesztivál

Kutyakemping, metálvásár, rockernyaraló: Metál Villa fesztivál Velencén

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Kalapács zenekar szervezésének köszönhetően a Metál Villa fesztivál. A helyszín Velence, ahol június 11. és 14. között a koncerteken kívül például hagyományőrző programokkal is várják a látogatókat.
 
Nem biztos, hogy ezen a fotón éppen a Montagnana van a kezében...

Most egy 160 milliós hegedűt keresünk, ami ráadásul Lajkó Félixé

Valami van a levegőben, mert sorra tűnnek el a drágábbnál drágább hegedűk, ráadásul olyan körülmények között, amelyek nem feltétlenül a gazdájuk gondosságát példázza.
 
Egy korábbi, 2018-as londoni turné rajtja (Kalapác/FB)

Repül a Kalapács

Négyállomásos miniturné keretében beveszi a Brit Szigetek négy városát a KALAPÁCS novemberben.
 
Fotó: Omen/FB

Elhagyta a zenekart az Omen frontembere – a barátság megmarad

A P. Box tagságát is erősítő Koroknai Árpád énekes 10 év közös munka, és 2 nagylemez után távozik az Omen éléről. A zenekar „Halálfogytiglan” cmű új albuma júnuis végén jelenik meg – már az "új hanggal".
 
Fotó: Pexels.com

A karácsonyi depi ellen

November eleje óta "ömlik ránk" a karácsony, ennek részeként a közösségi médiában is boldog, nagy családokat, rengeteg ajándékot megörökítő képeket látunk, és ezek képesek elbizonytalanítani egy egyedülállót, illetve torzult énképhez vezetnek – nyilatkozta Makai Gábor...
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek