Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.

Fotó: Blahalouisiana
Mizújs babám? fesztivál – Balcsifeeling az Alföldön

Mizújs babám? fesztivál – Balcsifeeling az Alföldön

Az Alföld szívében, Gyopárosfürdőn rendezik meg a legújabb hazai zenei fesztivált 2024. június 27-29. között. A Mizújs babám? névre keresztelt esemény széles zenei kínálattal várja látogatóit, beleértve olyan előadókat, mint LL Junior, Curtis, T.Danny és PIXA vagy a Groovehouse.
 
Fotó: Magyary Lenke

BÖBE baba vörös zászlót lenget

Kontrollmániás? 30 évesen a szüleivel lakik? Folyamatosan az exeit emlegeti? "Red flag" az, amit minden nőnek észre kell vennie, amikor randizik...
 
 
CSINIBABA – kétszer is

CSINIBABA – kétszer és másodszor

1959-ben énekelte először Vámosi János Bágya András és G Dénes György dalát – azóta mások is felvették a repertoárjukba, de rakétaként ívelt fel a népszerűsége, amikor 1997-ben bemutatták Tímár Péter azonos című filmjét, amelyben természetesen a dal is szerepelt. Azóta...
 
Fotók:  Marton Nagy Photo Mark A. Rosta Photography/Katona József Színház; Budapest Park

Micsoda nagyszerű dolog volt! Táncdalfesztivállal ünnepelt a Katona a Parkban

Különleges táncdalfesztivállal ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – a Budapest Parkban megrendezett koncertelőadáson ezrek énekelték a színészekkel és a zenészekkel az örökzöldeket.
 
 Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Különleges táncdalfesztivállal ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – ráadásul nem is a bázison, hanem a Budapest Parkban.
 
Sose halunk meg, a Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

Sose halunk meg, Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

A platform egyéves születésnapja alkalmából vasárnap estig ingyenesen megnézhető három kiemelkedő sikerű magyar vígjáték a Filmión, a Nemzeti Filmintézet egy éve indított online streaming platformján.
 
 
Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Rúzsa Magdi visszavonul

Egy időre elbúcsúzott a színpadtól, innentől a várandósságára koncentrál Rúzsa Magdi – írja a Blikk.
 
Fotó: Rúzsa Magdi/FB

Blikk: Rúzsa Magdi hármas ikreket vár

"Magdi és férje, Vilmos valósággal sokkot kaptak, hiszen arra számítottak, hogy a vizsgálat „csak” megerősíti a feltételezésüket, miszerint valóban első közös gyermeküket várják" – írja a lap.
 
Elton John saját Barbie-t kapott az évfordulójára

Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára

Az 50 dollárét megvásárolható babát a Mattel abból az alkalomból dobta piacra, hogy 45 éve, októberben (25-26.) volt Elton John legendás, kétnapos koncertje a Los Angeles-i Dodger Stadionban, amelyen mintegy 100 ezer ember vett részt, s akkor ez a szám minden addigi rekordot megdöntött,...
 
Ma babázós napunk van

Ma babázós napunk van

A Belényi Mihály nevével fémjelzett Audiopoeta könnyed, vicces szövegeivel szerzett magának rajongókat. Ezúttal apuka szerepben tetszeleg legújabb klipjében.
 
Ed Sheeran már egy hete boldog apuka

Ed Sheeran már egy hete boldog apuka

Az éppen visszavonulási időszakát töltő sztár ma tette közzé az Instagramon, hogy múlt héten megszületett a kislánya, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.
 
Megszületett Boggie második bogárkája

Megszületett Boggie második bogárkája

Megszületett Csemer Boglárka, azaz Boggie második kislánya, Imola. A hírt az énekesnő osztotta meg Facebook-on, a posztot a Blikk szúrta ki.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek