Megvan a Zorall új énekese

2020/08/17  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Már egy ideje rebesgették zenészkörökben, de ma már videóval igazolt tény, hogy Koroknai Árpád a Zorall új énekese.

Megvan a Zorall új énekese

Nemrég még azt olvastuk, hogy Kori néven, egy teljesen új formáció élén, debreceni fiatal zenésztársakkal tért vissza a P. Box, Omen és Szfinx zenekarokból ismert énekes.

 

Úgy tűnik, nagyon pörög az élet a háza táján, mert immáron a Zorallal is felvette az első lemezét, amely szeptember 18-án érkezik, Fémforgácsok címmel. Ennek előfutára ez a  dal, ami a szokásos (illetve, a szokásosnál kicsit gyengébb) zorrallos mashup a Jég Dupla Whiskyvel-re. A belőle készült klip főszereplője pedig a Viszkis. (Ééérted...whisky...) A frontember két felvételét meghallgatva az első tűnik a szerencsésebbnek, ahol kiengedheti a saját hangját, de bizonyára megtalálják majd a nagyon zorall, közös hangot is az új formációjával.

A zenekar egyébként rajta van a  raktárkoncertes listán is, ami azért annyira nem meglepő, hiszen a fesztiváljuk – ami idén sajnos éppúgy elmarad, mint a többi –  a megkérdezett 13 "javaslattevő" között volt.

A Zorall egyébként augusztus 24-én ad koncertet a Barba Negra Track-ben.

 

Fotó: Zorall/Junkies

Frontembert keres a Zorall – két szakítás egy hétvégén

Úgy tűnik, nemcsak a párokat, hanem a zenekarokat is megviselte a karantén: Szendrey Zsolt (Szasza) a Zorallból lépett ki, Riki Church pedig nem lép fel többet a Junkies-zal. Mindkét zenekar a FB-on közölte a nagyérdeművel a hírt.

 

Zorall, Koroknai Árpád, Viszkis

 

 

Szólj hozzá!


Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

A Képzelt Város november 4-én, az A38 Hajón ünnepli 15. születésnapját. A különleges estén a zenekar a teljes eddigi életművéből...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Ezek a legjobb magyar klipek!

Legalábbis az 5. Magyar Klipszemle zsűrije szerint. A budapesti Akvárium Klubban 35 díjat osztottak ki az elmúlt két év legjobb klipjeiből.

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.
Új koncertek