Mennyit ér neked a kultúra? Június 3-án annyit fizetsz a jegyért a Városmajorban, amennyit gondolsz

2022/05/23  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Először május elején indított kampányt a Városmajori Szabadtéri Színpad azzal a felhívással, hogy határozza meg maga a néző a jegyárat. „A könyv olvasó nélkül papír és tinta, a film néző nélkül képkockák egymásutánja, a színház közönség nélkül a művészettől megfosztott élet maga” – írták.

Mennyit ér neked a kultúra? Június 3-án annyit fizetsz a jegyért a Városmajorban, amennyit gondolsz

A több mint két éve tartó globális méretű problémák a kulturális szférát sem hagyták zavartalanul működni, így 2022-ben a színpad mindkét oldalán olyanok állnak, akiket megrendített a koronavírus, a háború és a gazdaság aktuális helyzete.

A Városmajori Szabadtéri Színpad abban hisz, hogy a művészet, a kikapcsolódás és a kulturális élmények közös megélése elengedhetetlen a kiegyensúlyozott mindennapokhoz és gyógyír a bizonytalanságra. Ezért a színház egy egész nyáron átívelő, egyedi kezdeményezéssel szeretne reagálni a kialakult helyzetre: döntse el a néző, hogy mennyit ér a kultúra és határozza meg a jegyárat! Az intézmény hisz abban, hogy a kialakult helyzetből egymást segítve lehet kilábalni úgy, hogy abból az alkotó és a befogadó is gazdagodjon.

Május 9-én már több tucatnyian éltek a lehetőséggel és az általuk meghatározott áron vásárolták meg a Városmajori Szabadtéri Színpadra szóló belépőjegyeiket. Az első alkalom nagy sikerén felbuzdulva kínálja fel a színház az újabb lehetőséget: június 3-án ismét azon az áron vásárolhatja meg mindenki a jegyét a Szabad Tér Jegyirodában (1052 Bp., Bárczy István u. 1.) 10 és 18 óra között, amennyit megengedhet vagy engedhet magának. A jegy árát ugyanis nem csupán lefelé, hanem felfelé is kerekítheti a vásárló – így támogatva a színház működését.

 

 

 

Városmajori Szabadtéri Színpad, jegyvásárlás, kultúra

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest