Menopauza 1170x180

Mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi?

2024/02/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Drops: című, Szabó Simon színész-rendező műsorvezetésével készülő filmes-kreatív podcast stábja hétről hétre olyan ismert emberek által összeállított saját zenei lejátszási listákat publikál, melyekkel betekintést nyújtanak abba, hogy mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi, Trokán Nóra vagy akár Szakács Gergő.

Mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi?

A Drops: podcastben a felkért kreatívok között sok zenész van, őket hallgatják a készítők is – de kiket hallgatnak ők?

Erre a kérdésre a Drops: filmes podcast/playlist producerei válaszolnak:

„Rengetegszer kapunk olyan visszajelzést, hogy milyen érdekes, hogy valaki ezt megkérdezte tőlük! Hiszen mi lehet egy zenész számára kedvesebb és személyesebb feladat, ha nem az, hogy intim betekintést enged a saját világába és egy egész dedikált zenei lejátszási listát alkothat az ő kedvenceiből. Felkéréseinket mi is alaposan megtervezzük, de a legnagyobb öröm, hogy a felkért művészek még ennél is komolyabban veszik a feladatot és így születnek meg a gondosan összeválogatott, nem ritkán 3,5 órás zenei listák kedvenceink kedvenceiből" – tette hozzá az alkotó csapat, vagyis Blik Dániel, Dreissiger László és Juhász Péter producerek.

A playlistek hallgatása alatt így egy kicsit közelebb kerülhetünk kedvenc előadóinkhoz, miközben bepillantást nyerhetünk személyes zenei stílusuk, korszakaik, hangulatuk világába. A Drops: playlistek és podcastek sora folyamatosan növekszik, legutóbb Kovács Gábor filmproducer volt a podcast adásuk vendége, míg a most frissülő playlistben – a rövidesen nagykoncertet adó Follow The Flow énekese – Szakács Gergő mutathatta meg, hogy mik az ő zenei kedvencei:

Akkor tessék!

Szakács Gergő

Beton.Hofi

Trokán Nóra

Szabó Simon

 

További playlistek és a podcast adások itt.

 

És aki Beton.Hofit akarja hallgatni:

 

Neki minden a NULLA most – Új lemezét mutatja be Beton.Hofi az MVM Dome-ban

 

Drops:, podcast, zenehallgatás, Beton.Hofi, Szabó Simon

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek