Mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi?

2024/02/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Drops: című, Szabó Simon színész-rendező műsorvezetésével készülő filmes-kreatív podcast stábja hétről hétre olyan ismert emberek által összeállított saját zenei lejátszási listákat publikál, melyekkel betekintést nyújtanak abba, hogy mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi, Trokán Nóra vagy akár Szakács Gergő.

Mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi?

A Drops: podcastben a felkért kreatívok között sok zenész van, őket hallgatják a készítők is – de kiket hallgatnak ők?

Erre a kérdésre a Drops: filmes podcast/playlist producerei válaszolnak:

„Rengetegszer kapunk olyan visszajelzést, hogy milyen érdekes, hogy valaki ezt megkérdezte tőlük! Hiszen mi lehet egy zenész számára kedvesebb és személyesebb feladat, ha nem az, hogy intim betekintést enged a saját világába és egy egész dedikált zenei lejátszási listát alkothat az ő kedvenceiből. Felkéréseinket mi is alaposan megtervezzük, de a legnagyobb öröm, hogy a felkért művészek még ennél is komolyabban veszik a feladatot és így születnek meg a gondosan összeválogatott, nem ritkán 3,5 órás zenei listák kedvenceink kedvenceiből" – tette hozzá az alkotó csapat, vagyis Blik Dániel, Dreissiger László és Juhász Péter producerek.

A playlistek hallgatása alatt így egy kicsit közelebb kerülhetünk kedvenc előadóinkhoz, miközben bepillantást nyerhetünk személyes zenei stílusuk, korszakaik, hangulatuk világába. A Drops: playlistek és podcastek sora folyamatosan növekszik, legutóbb Kovács Gábor filmproducer volt a podcast adásuk vendége, míg a most frissülő playlistben – a rövidesen nagykoncertet adó Follow The Flow énekese – Szakács Gergő mutathatta meg, hogy mik az ő zenei kedvencei:

Akkor tessék!

Szakács Gergő

Beton.Hofi

Trokán Nóra

Szabó Simon

 

További playlistek és a podcast adások itt.

 

És aki Beton.Hofit akarja hallgatni:

 

Neki minden a NULLA most – Új lemezét mutatja be Beton.Hofi az MVM Dome-ban

 

Drops:, podcast, zenehallgatás, Beton.Hofi, Szabó Simon

 

 

Szólj hozzá!


Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek