Mit nem értünk?

2024/02/23  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a Mobilmániát Gamsz Árpád, a zenekar frontembere.

Fotó: Zeffer András

Hogy mit nem értünk?

Nemrég arról számoltunk be, hogy 14 év után távozik a Pokolgép éléről Tóth Attila énekes. Döntését rövid közleményben tudatta a rajongókkal a Facebookon, amelyben szerepelt az ok:

Én és a Pokolgép útjai Egészségügyi okokbòl elválnak egymástól.

A cikkünkben arra gondoltunk, hogy mivel a frontember 2019-ben stroke-ot kapott és hosszú rehabilitációval tért vissza a színpadokra, a döntését ez a történet befolyásolta.

A Mobilmánia számára szakítással kezdődött az év, január 5-én kilépett Donászy Tibor dobos (helyére Hornyák Péter – Ossian, Stardust – érkezett). Aztán pár nappal ezelőtt  Gamsz Árpád énekes jelentette be távozását, nyilatkozata szerint  „életvitelének változása miatt” nem tudja folytatni a közös munkát a csapattal, de továbbra is baráti viszonyban marad velük.

A héten aztán a zenekar bejelentette:

"Jézus a MobilMániában...

Fogadjátok nagy-nagy szeretettel a MOBILMÁNIA új énekesét, aki hatalmas lelkesedéssel készül bemutatkozó koncertjére, ami egy nem mindennapi előadásunk lesz március 17.-én a MOMKult-ban, ahol együttesünk egy teljes szimfonikus zenekarral egészül ki, és különleges, szimfonikus rock hangszerelésben szólalnak majd meg dalaink."
(Jegyet csatoltuk)

 

Pokolgép, Tóth Attila, Mobilmánia

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek