MTV EMA: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

2020/10/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, idén – London mellett – Budapest is a házigazdája lesz a díjkiosztónak. Az erről szóló hírünkben azt is leírtuk, hogy a közvetítésbe négy magyar helyszín fog bekapcsolódni, meg még azt is leírtuk, hogy nem árulták el, mely helyekről van szó.

MTV European Music Awards: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

Egy, a szervezésre rálátó, névtelenséget kérő forrástól a Népszava úgy értesült, hogy az 1981-ben alapított Music TV amerikai tulajdonosa, a Viacom tévétársaság szándékosan nem közli még a négy hazai helyszín nevét, mert szeretnék elkerülni, hogy tömegek verődjenek össze. A műsor egy része a tervek szerint felvételről megy majd, vagy kis közönséget verbuválnak, vagy egyáltalán nem lesz közönség.

A kormány szerint a műsorral egymilliárd tévénéző figyelmét tudják felhívni arra világszerte, hogy Magyarország a régió egyensen legjobb úticélja. Tekintve, hogy az Eurovíziót valamivel kevesebb mint 200 millióan nézik, érthető a választás, bár a teljes úgy lenne az infó, ha ismernénk a két projekt bekerülési költségeit is. Az MTV EMA nézettségi adatait fellelni egyébként elég nehéz, mindösszesen egy 2012-es adatot találtunk, a szerint 39.4 millió ember nézte a gálaműsort, a közösségi médiában pedig 57 milliószor említették meg. Elég kicsi az esélye, hogy ez a teljesítmény 2020-ra megtízszereződjön, de bármi lehet.

Azt is elárultuk már, hogy az egyik házigazda Palvin Barbara lesz.

 

Budapest lesz a show egyik házigazdája

 

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

 

 

MTV Video Music Awards, díjkiosztó, gála, Budapest, Palvin Barbi, koronavírus

 

 

Szólj hozzá!


Megéri-e a zenészeknek streamelni?

Megéri-e a zenészeknek streamelni?

Egy frissen publikált elemzésből kiderül, hogy mekkora, egyáltalán üzlet-e egy magyar zenész számára a YouTube, a Spotify és társaik.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Láttad már Beck Zolit hachapurit sütni?

Ha ez az élmény eddig kimaradt az életedből, most bepótolhatod a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE! Kultúrfeszt című online rendezvényén.

Koncert a gömbben – bírnád? Kibírnád?

Felfújható buborékokban "tombolhatott" a közönség a Flaming Lips szürreális koncertjén – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek