Nem kacsa: csütörtökön megnyílik a Dürer Kert!

2021/06/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Egy finoman szólva "kalandos" időszak után csütörtökön az új Kert megnyitja kapuit. A Vízpart utca 1. szám alatt új korszak kezdődik a Dürer Kert 13 éves történetében.

Szomszédaink az új helyen (Dürer kert)
A düreresek azt kérik, hogy a kavicsokat még ne vigyétek vissza, erre majd később lesz külön alkalom. Meg azt is, hogy vigyázzunk erre az új és különleges környezetre, az itt élő kacsákra, hódokra, sünökre és a megannyi különleges madárra. A vízparton mindenki csak saját felelősségre tartózkodhat – vízbe bemenni szigorúan tilos (kivéve, ha kacsa vagy hód vagy vízi madár vagy – esetleg hal).

"A ‘21-es egy kísérleti szezon lesz, amit nagyon várunk és reméljük közös, kellemes emlékekkel tudjuk feltölteni. Szeretnénk folyamatosan tájékoztatni benneteket, hogy miként fog kinézni az új Dürer, hogy épp hol tartunk az építkezésben, és persze hogy miért lesznek az ideiglenes – bár reméljük azért otthonos – állapotok a Kertben" – írják az eseménynél a szervezők.

A tervezett program:

Csütörtökön nyitás: 16:00, DJ: Deli Soma
Pénteken meccs vetítések LED-falon 15:00-tól; utána DJ Nafta
Szombaton meccs vetítések LED-falon 15:00-tól; utána DJ MΣO CULPA
A további napokon: EB.
Apropó: a Dürer Kert továbbra is kutyabarát hely. Arra kérnek benneteket, hogy kedvenceiteket tartsátok távol az építési területtől és az itt élő többi állattól. A terület a Duna felé és a déli irányba nyitott, így ügyeljetek arra is, hogy kutyátok ne kószáljon túl messzire.
Zenei programokkal, egyéb kulturális eseményekkel augusztustól készülnek.
Megközelítés:
Cím: 1117 Budapest, Vízpart utca 1.  (a Hengermalom út és a Vízpart utca találkozásánál.) Tömegközlekedés: Hengermalom út megálló: 133-as / 33-as busszal vagy 901-es éjszakai buszjárattal. Hengermalom út / Szerémi út megálló: 1-es villamossal.
Védettségi igazolvány a Dürer Kert látogatásához jelenleg nem szükséges.

 

Dürer Kert, nyitás

 

 

Szólj hozzá!


Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek