Nem minden Paddy and The Rats-tag lehet ott Babicsek Bernát emlékestjén

2022/02/05  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Mint ahogy arról beszámoltunk, Babicsek Bernát Emlékestet szervez a Turay Ida Színház február 6-án. A résztvevők között természetesen a fő helyen szerepelt egykori zenekara.

Nem minden Paddy and The Rats-tag lehet ott  Babicsek Bernát emlékestjén

Sajnos, a zenekarból csak hárman lesznek ott a megemlékezésen.

"Úgy néz ki, hogy nem volt elég a rossz történésből így az év elején.
Szerda éjjel be kellett jönnöm a kórházba, mert nagyon görcsölt a hasam. Kiderült, hogy vakbélgyulladásom van.
Tegnap reggel meg is műtöttek sikeresen. A nehezén túl vagyok, de pár napot még kórházban kell feküdnöm. Ezért sajnos nem tudok ott lenni vasárnap a Turay Ida színházban.
Ahogy Vince sem, akit meg a Covid gyűrt le pár napja.
Joey, Sam és Pongi viszont ott lesznek hárman és eljátszanak egy dalt instrumentálisan" – írta a Facebookon Oravecz Kristóf, a zenekar frontembere.
A betegeskedő tagoknak jobbulást kívánunk – március 6-án az Akváriumban remélhetően a teljes legénységgel emlékezhetünk a fiatalon elhunyt zenészre.

 

Turay Ida Színház, Babicsek Bernát, emlékest, Paddy and the Rats, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek