Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

2023/08/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre a Puskás Aréna Szoborparkban szeptember 23-án..

Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

A Szerencsejáték Zrt. harmadik alkalommal ajánlja majd fel a helyszíni értékesítésből befolyt összeget jótékony célra, így támogatva az Ökumenikus Segélyszervezet több mint három évtizedes segítő munkáját.

2022-ben mintegy 50 ezren vettek részt az Ötöslottó 65. születésnapját is ünneplő Szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban, online pedig mintegy 60 ezren nézték meg a fellépéseket. A szervezők idén is több tízezer emberre számítanak az  eseményen, amelyre exkluzív színpadtechnikával és rendhagyó pirotechnikai show-val is készülnek.

A tavalyihoz hasonlóan az idei fellépők is a legismertebb magyar előadók közül kerültek ki, ahol minden korosztály megtalálhatja a saját kedvencét.

Kapunyitás: 16:30

Az estét DR BRS és vendégei nyitják meg 17:30-kor. A népszerű dj-producer fellépőtársaival az elmúlt évek slágerlistáinak meghatározó dalait hozza el, ráadásul eddig még sosem látott és hallott, élőzenekaros formációban áll a színpadra.

18:30-tól a több százmilliós megtekintésű videóklippel és dallal büszkélkedhető, többszörös arany- és platinalemezes, valamint Fonogram-díjas ByeAlex és a Slepp folytatja az előadók sorát,

majd 20:00-tól Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz áll színpadra, ahová Marsalkó Dávid és Járai Márk vezetésével a zenekar nem csak az elmúlt évek legjobb dalait hozza el, hanem különleges látványvilággal is készül. Az együttes többszáz teltházas koncerttel büszkélkedhet, amely határokon is átnyúlva hódította meg a közönséget. Ezidáig már háromszor megtöltötték a Papp László Arénát, a Budapest Parkban pedig 12 alkalommal adott teltházas koncertet.

A megközelítésről:

A vonattal, illetve autóbusszal érkezők idén is 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek szeptember 23-án a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

Eurojackpot Szuperkoncert, Puskás Aréna Szoborpark, Halott Pénz, DR BRS, ByeAlex és a Slepp

 

 

Szólj hozzá!


A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek