Open Road Partyval pattannak nyeregbe a motorosok

2022/04/06  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Óriási szezonnyitó dzsembori lesz a hétvégén a Harley-Davidson budapesti bázisán, ahová motoros felvonulással, ingyenes rock koncertekkel, meglepetésekkel várják a kétkerék minden szerelmesét.

Fotó: Tuszinger Károly

További jó hírünk, hogy a Harley-Davidson támogatásával jelenik meg és a nyitónapon muatják be egykori kollégánk, Görögh Attila (Atus) első könyve, a 66-os útról szóló, rengeteg fotóval illusztrált LEGENDÁK ÚTJÁN. Sidi (Tankcsapda) ajánlása szerint: "Unalmas leírások helyett kalandokat kaptam, a tervezett utat néha felülírja az Élet – és olyankor rögtönözni kell. Ezért zseniális ez a könyv, mert nem kiszámítható, hogy mi fog történni másnap. Görögh Attila olyan gondolatokat dob elénk laza könnyedséggel, amelyek olvastán sokszor felcsettintettem, hogy “Mekkora duma! Ezt még be is üttetném!

Sportmotor, túra, enduró, vagy chopper, Harley vagy BMW, Honda vagy Suzuki, Kawasaki vagy Yamaha – mindegy, milyen motorral érkezel, a lényeg, hogy olyan barátok várnak, akik ugyanúgy imádnak motorozni, és akikkel ha összetalálkozol az úton, mosolyogva intetek egymásnak – széles utat kívánva.

FELVONULÁS az előítéletektől mentes, biztonságos és közösségépítő motorozás jegyében

Légy részese, amikor a több száz motorból álló konvoj megindul, végigdübörögtök Budapesten, egy csoportkép erejéig megálltok a Hősök terén, majd vissza a Bázisra, ahol  ínyenc falatok és koncertek várnak.

Útvonal: Neszmélyi köz 3. - Budaörsi út – Hegyalja út – Erzsébet híd – Szabad Sajtó út – Kossuth Lajos u. – Rákóczi út – Thököly út – Verseny u – Dózsa Görgy út – Hősök tere - Andrássy út – Bajcsy Zsilinszky út – Deák Ferenc tér – Károly krt. – Kossuth Lajos u. – Szabad Sajtó út – Erzsébet híd – Hegyalja út – BAH csomópont – Budaörsi út – Neszmélyi köz 3.

OPEN ROAD PARTY

A rövidesen Magyarországon koncertező Kiss, a Mötley Crüe, Van Halen, Alice Cooper, Bon Jovi, a Twisted Sister és többek között a szintén Budapestre látogató, motorrajongó Billy Idol felejthetetlen szerzeményeit a Rockstars not dead csapata szállítja. Az Open Road Party hangulatát a Dynamite Dudes alapozza meg, a levezetésért pedig Máhr Richárd felel, aki virtuóz gitár estjével teszi fel az y-ra a pontot az afterparty-n.

Időpont: 2022. április 9.

Cím: 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

GPS koordináták: 47.463346, 19.009542

Dresscode: az imádott motoros szetted

Belépő: egy széles mosoly a bejáratnál!

Fesztivál idén nem lesz, de van máááásik:  az Open Road következő nagy dobásáról a későbbiekben számolunk majd be.

 

Open Road, Harley-Davidson, motorosok, felvonulás

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek