Óriási buli lesz a Central Parkban

2021/08/08  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A hír még július végén jelent meg a 24.hu-ban, nem tudjuk, hogy a delta és a gamma variáns hogy írja át a terveket, de az eredeti elképzelés szerint az „újjászületés ünneplésére”óriáskoncertet rendeznek a New York-i Central Parkban augusztus 21-én.

Óriási buli lesz a Central Parkban

Fellép a nagyszabású koncerten Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Carlos Santana és Paul Simon is, valamint az Earth, Wind & Fire, a Killers és a New York-i Filharmonikusok. Csatlakozott a fellépőkhöz továbbá Patti Smith, Andrea Bocelli, LL Cool J, Elvis Costello, Wyclef Jean, Barry Manilow és Rob Thomas is.

A műsort várhatóan mintegy 60 ezer néző követheti figyelemmel. A jegyek 80 százaléka ingyenes, a koncertet a CNN is közvetíti.

A showműsort megelőző héten élő koncerteket tartanak New York négy másik városrészében: Staten Islanden, Brooklynban, Queensben és Bronxban. Az Egyesült Államok keleti partvidékén fekvő metropolisz volt 2020 tavaszán az amerikai koronavírus-járvány fő gócpontja – az eseményt a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások feloldása alkalmából rendezik. Drukkolunk, hogy ne kanyarodjunk vissza a pokolba, vagyis a tavalyi állapotokhoz: nekik is, magunknak is!

A 24.hu cikke itt.

***

Apropó, Bruce...

Az MTI közölte a hírt, hogy Svédország nyerte meg a díjugratás csapatversenyét a tokiói olimpián, miután szétugrásban legyőzték az Egyesült Államok csapatát. Hogy jön ez ide? Hát, úgy, hogy az amerikai csapat tagja volt egy Jessica Springsteen nevű hölgy is, aki nem más, mint a Főnök lánya :)

Central Park, New York, covid, gigakoncert

 

 

Szólj hozzá!


Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év után visszatérő Szigetnek

Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év...

Az érezhetően fáradó közönségbe bőven vegyültek a csak hétfő estére kilátogató, a pólókból ítélve főleg AM rajongó magyarok, akik még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem tudja a tervezett időben megnyitni a kapuit, így az odatervezett Marcus Miller kétestés koncertet is új helyszínen, a MOMKultban tartják meg.

Verstappen a Várkert Bazárban

Természetesen nem Max Emilian Verstappen belga-holland születésű, holland autóversenyzőről van szó, hanem Daniel Verstappen nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerzőről, aki szeptember 10-én lép fel a Várkert Bazárban.
Új koncertek