Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

2021/04/25  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Harmadszor is halasztani kell Presser Gábor koncertjeit: a tavaly még biztonságosan távoli időpontnak tekintett május helyett 2022 márciusára. Innen nézve persze az is biztonságosnak tűnik, bízzunk abban, hogy most így is lesz.

Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Presser Gábor mindezt a FB-oldalán tette közzé.(Kiemelések tőlünk!)

"Kedves Mindenki!
Felmerülhet a logikus kėrdés, hogy miért halasztjuk tovább a koncerteket, ha hamarosan feloldják a korlátozásokat.
Nem tudjuk a feloldással járó szabályokat, legfőképp a közönség ültetésére vonatkozóakat. Számunkra a közönségünk biztonsága, egészsége a legfontosabb, már csak önző szempontok miatt is, hiszen: nélkülük nincs koncert.
S nem lenne korrekt, sem lojális, ha a jegyeket megvásárló emberek nem éreznék magukat teljes biztonságban koncert közben. Azt akarjuk, hogy a koncertlátogató tudja nyugodtan és felszabadultan élvezni azt, amit szeret, amire kíváncsi, amiért fizetett.
Jövő év márciusra talán végleg lecseng ez a rémálom.
Mindenkinek borzalmasan nehéz ez az időszak. A mi csapatunk egy
szakmai-emberi csapást is el kellett viseljen, Brády Márton, a koncertünk fő szervezője nem élte túl a Covid fertőzést. 54 éves volt. Vezér nélkül kell folytassuk ezt a “csatát”.
2022. március 12-13.
Ez volt a legközelebbi szabad dátum az – amúgy tervezett és az elmúlt évben elhalasztott rendezvényekkel zsúfolt Budapesti Kongresszusi Központban, (az ott dolgozóknak ezúton is köszönöm a rugalmasságot és segítőkészséget, különösen Marci halálát követően...)
Ez a két márciusi nap most persze távolinak tűnik, de biztonságosnak is.
Jó lenne már együtt lenni, zenélni. Zenélni embereknek.
Vigyázzanak magukra, Mindenkire!"
Presser Gábor, koncert, turné, halasztás, Brády Márton, Budapesti Kongresszusi Központ

 

 

Szólj hozzá!


Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

A Telex információi szerint a világhírű olasz énekes lép fel a pénteken kezdődő Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén Rómában. A művész...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Közmédia: Galla Miklós nem méltó a Karinthy-gyűrűre

Éppen a napokban osztottuk meg új klipjét, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen rövid idő elteltével máris újra írunk róla... Ezt a hírt azért szívesen kihagytuk volna.

Pilinszky-szöveg megzenésítésére hirdetett pályázatot az MRME

Az író-költő születésének 100. évfordulója alkalmából A nap születése című meséje szövegének, szövegrészleteinek felhasználásával kell zenét szerezni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek