Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

2021/04/25  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Harmadszor is halasztani kell Presser Gábor koncertjeit: a tavaly még biztonságosan távoli időpontnak tekintett május helyett 2022 márciusára. Innen nézve persze az is biztonságosnak tűnik, bízzunk abban, hogy most így is lesz.

Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Presser Gábor mindezt a FB-oldalán tette közzé.(Kiemelések tőlünk!)

"Kedves Mindenki!
Felmerülhet a logikus kėrdés, hogy miért halasztjuk tovább a koncerteket, ha hamarosan feloldják a korlátozásokat.
Nem tudjuk a feloldással járó szabályokat, legfőképp a közönség ültetésére vonatkozóakat. Számunkra a közönségünk biztonsága, egészsége a legfontosabb, már csak önző szempontok miatt is, hiszen: nélkülük nincs koncert.
S nem lenne korrekt, sem lojális, ha a jegyeket megvásárló emberek nem éreznék magukat teljes biztonságban koncert közben. Azt akarjuk, hogy a koncertlátogató tudja nyugodtan és felszabadultan élvezni azt, amit szeret, amire kíváncsi, amiért fizetett.
Jövő év márciusra talán végleg lecseng ez a rémálom.
Mindenkinek borzalmasan nehéz ez az időszak. A mi csapatunk egy
szakmai-emberi csapást is el kellett viseljen, Brády Márton, a koncertünk fő szervezője nem élte túl a Covid fertőzést. 54 éves volt. Vezér nélkül kell folytassuk ezt a “csatát”.
2022. március 12-13.
Ez volt a legközelebbi szabad dátum az – amúgy tervezett és az elmúlt évben elhalasztott rendezvényekkel zsúfolt Budapesti Kongresszusi Központban, (az ott dolgozóknak ezúton is köszönöm a rugalmasságot és segítőkészséget, különösen Marci halálát követően...)
Ez a két márciusi nap most persze távolinak tűnik, de biztonságosnak is.
Jó lenne már együtt lenni, zenélni. Zenélni embereknek.
Vigyázzanak magukra, Mindenkire!"
Presser Gábor, koncert, turné, halasztás, Brády Márton, Budapesti Kongresszusi Központ

 

 

Szólj hozzá!


Félidőig  tízezren látogattak el a Művészetek Völgyébe

Félidőig tízezren látogattak el a Művészetek...

30. alkalommal nyitotta meg kapuit a Művészetek Völgye. A tíz napos fesztivál első felében napi tízezer látogató érkezett a Völgybe, aki még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az A-HA filmjét

A 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál CineDocs szekciója idén is felejthetetlen dokumentumfilmekkel készül az egyre népszerűbb műfaj szerelmeseinek.

Újabb fellépőcsere Paloznakon: Al McKay csapata megy, a Gipsy Kings jön

A Paloznaki Jazzpiknik fellépők listája nem először változik: Caro Emerald helyett Rúzsa Magdi "ugrik be", a Level 42 a járvány miatti bizonytalanságokra, valamint az Egyesült Királyság szigorú ki- és beutazási korlátozásaira hivatkozva mondta le 2021-re tervezett koncertjeinek nagy részét, helyettük jött volna Al McKay és zenekara.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek