Qka MC szülinapi bulija és más szuper hírek az AC háza tájáról

2022/04/06  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Van, akivel életében nem történik annyi minden, mint amit az április hoz a Kannibálok életébe. Jegyzettömb kellett, hogy ne hagyjunk ki semmit...

Fotó: AC/FB

1. SZÜLINAPI PARTY

Április 8-án a Muzikumban lesz Qka MC (Koller László, 1975.) szülinapi bulija. Az AC-t egy 10 tagú big band kíséri majd a kétórás buli alatt.

2. SZÜLINAPI KLIPPREMIER

Qka MC szülinapján, vagyis a koncert napján, vagyis április 8-án reggel 8-kor és este 8-kor is klippremier tartanak. A 2000-es évek egyik giga slágeréből (Mindenki azt akarja) két vadiúj remix is készült.

3. KÖNYVBEMUTATÓ

Magyarország legflúgosabb rapperei könyvet is írtak Minden változik, a lényeg nem címmel. A művet az A38-on mutatják be a Hajógyár keretein belül, ahol a könyvbemutatóval egybekötött beszélgetést ritkán játszott, speciális dalokkal spékelik meg.

4. ANIMAL CANNIBALS SÉTÁNY

Igen, itt a világtörténelem első Állat Kannibálos köztere!

5. Rap-re FEL!

Az Animal Cannibals közkinccsé tette a legjobb dalainak zenei alapját. Az instrumentálokra lehet rappelni, énekelni, sőt szabadon felhasználható (nem kereskedelmi céllal) videók zenei aláfestésére is. Vagy csak simán végighallgatni, ha már elég a sok dumából...

6. ANIMÁLT KANNIBÁLOK

Az Animal Cannibals vizuális versenyt hirdet 100.000 forintos összdíjazással. Ma már bárkiből lehet vizuális művész! Nem kell más hozzá, csak egy telefon/tablet vagy egy számítógép.

Csinálhatsz mozit babákkal, stop trükkel.

Alkothatsz animációval.

Kiélheted magad élőszereplős filmben.

Háromféle hosszúságban várják az animációkat:

  • rövid (5-10 másodperc): Animal Cannibals feliratok, mozgó logók stb.
  • közepes (kábé félperces): AC vizuálok, shortok, TikTok táncok stb.
  • videóklip hosszúságú pályamunkák: akár eddig kliptelen dalokból is.

Beküldési határidő: 2022. május 20.

Ide: kannibalklub@gmail.com

És ugyanerre a címre írj, ha bármilyen kérdésed van!

Nekünk lenne egy: mi van itt??? :)

 

 

 

Animal Cannibals, szülinap, pályázat, Hajógyár, könyv, sétány

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek