The Show Must Go On – A Queen összerakott egy koncertlemezt Adam Lamberttel

2020/09/07  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Live Around The World október 2-án jelenik meg CD-n, DVD-n, Blu ray-en és bakeliten.

Nem biztos, hogy ez lesz a bakelti végleges színe... De jó lenne!

Az ötlet onnan jött, hogy amíg mindenki be volt zárva, a zenekar rövid felvételeket osztott meg a csatornáján az elmúlt évek koncertjeiből. Ezek olyan népszerűek lettek, hogy még ők is megnézték a videókat, és rájöttek, hogy ebben van valami...

„Korábban nem igazán néztük meg ezokat a klipeket; mindig túl elfoglalt minket a turnézás. Nem is tudtuk, hogy ilyen jól szól a zenekar... –– nyilatkozta Roger Taylor.

Az album felöleli az Adam Lamberttel töltött 7 év turnéhelyszíneit és slágereit: az „Another One Bites the Dust”, az „Under Pressure” és a „Now I'm Here” mellett olyan kevésbé ismert dalokis megtalálhatók lesznek rajta, mint a „Tear It Up” és a „I Born to Love You”. A válogatás 2020. február 16-án, az ausztráliai Sydney-i ANZ-stadionban ér véget, ahol a Bozóttűz-segélykoncert keretében újra előadták a legendás Live Aid-medleyt.

(rollingstone)

 

Pótolható-e a pótolhatatlan? Jobb és rosszabb beugró énekesek a világ nagy zenekaraiból

Queen, Adam Lambert, Live Around The World

 

 

Szólj hozzá!


Hobo, Dés László, Kiss Tibi és nagyon sokan mások a Balatonnál

Hobo, Dés László, Kiss Tibi és nagyon sokan mások a...

Mintegy kétszáz program várja az érdeklődőket a Kultkikötőben a Balaton hat településén július 1-jétől. A régió legnagyobb szabadtéri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.

Kezdésnek ez több mint jó VOLT

Két fesztiválmentes év után sikeres 5 napot tudhat maga mögött a Volt teljes stábja. Bár kicsit rögös volt az út, hisz az utolsó pillanatban is akadtak problémák, de ha összességében nézzük, a végeredmény mindenképpen dicséretes! Jó volt végre újra együtt lenni Sopronban!
Új koncertek