The Show Must Go On – A Queen összerakott egy koncertlemezt Adam Lamberttel

2020/09/07  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Live Around The World október 2-án jelenik meg CD-n, DVD-n, Blu ray-en és bakeliten.

Nem biztos, hogy ez lesz a bakelti végleges színe... De jó lenne!

Az ötlet onnan jött, hogy amíg mindenki be volt zárva, a zenekar rövid felvételeket osztott meg a csatornáján az elmúlt évek koncertjeiből. Ezek olyan népszerűek lettek, hogy még ők is megnézték a videókat, és rájöttek, hogy ebben van valami...

„Korábban nem igazán néztük meg ezokat a klipeket; mindig túl elfoglalt minket a turnézás. Nem is tudtuk, hogy ilyen jól szól a zenekar... –– nyilatkozta Roger Taylor.

Az album felöleli az Adam Lamberttel töltött 7 év turnéhelyszíneit és slágereit: az „Another One Bites the Dust”, az „Under Pressure” és a „Now I'm Here” mellett olyan kevésbé ismert dalokis megtalálhatók lesznek rajta, mint a „Tear It Up” és a „I Born to Love You”. A válogatás 2020. február 16-án, az ausztráliai Sydney-i ANZ-stadionban ér véget, ahol a Bozóttűz-segélykoncert keretében újra előadták a legendás Live Aid-medleyt.

(rollingstone)

 

Pótolható-e a pótolhatatlan? Jobb és rosszabb beugró énekesek a világ nagy zenekaraiból

Queen, Adam Lambert, Live Around The World

 

 

Szólj hozzá!


Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Liberte! 15 hónap után a franciáknál is indulhatnak a zenés, táncos rendezvények

Több mint egy évig tartó leállás után Franciaországban június 30-tól álló közönséggel is engedélyezett koncertek rendezése, július 9-től pedig kinyithatnak a diszkók.

Visszatér Budapestre az izlandi üstökös – a Barba Negrában ad koncertet a KALEO

A KALEO Fight or Flight turnéja jövő év elején indul, és egy budapesti koncertet is tartalmaz 2022. január 27-én a Barba Negrában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek