Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

2021/12/07  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.

Fotó: Torres Dani/FB

Danit 2004-ben ismerte meg az ország, mindig derűs természetével hamar megszerették a nézők. Egyedi látásmódját ecuadori és magyar szülei kulturális szokásaiból meríti. Az advent számára az év legkülönlegesebb időszaka, már hetekkel korábban fát állít, nem is akármilyent:

„Mikor megjelennek a faárusok, szeretek kiválasztani egy picike, satnya kis fát, amit nagy valószínűséggel senki nem fog elvinni, és már jóelőre, december elején felállítom, hogy egész hónapban itt legyen velem, és átjárja a lakást a fenyőillat” – árulta el az énekes.

Az idei karácsonyfára nem csak díszeket aggat, hanem egy új dalt is, amit Magie-vel duettben énekelnek.

„A karácsony a közösen töltött időről szól, nem véletlen, hogy Danival közösen adjuk elő ezt a dalt. A szeretet ünnepéről csak olyan emberekkel lehet énekelni, akik a lelkükben ugyanazt az érzést hordozzák” – meséli Magie.

A dalszerző énekesnő pár hónappal korábban egy angol nyelvű, lélekmelengető dallal jelentkezett Happiest Girl címmel, aminek méltó folytatása a most megjelent Itt az ünnep.

Torres Dani, Magie, karácsony

 

 

Szólj hozzá!


A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával...

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

R.I.P. Meat Loaf (1947-2022)

Az üzenőfal tanúsága szerint mindenki ugyanazt a dalt dúdolja, amióta szárnyra kapott a rossz hír: "...I would do anything for love..." – a megfelelő helyen felrángatva a hangokat... Ez most egy szomorú dallamtapadási.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven alkotó Takács Dorina immáron Akinek ea...
Új koncertek