Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

2021/12/07  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.

Fotó: Torres Dani/FB

Danit 2004-ben ismerte meg az ország, mindig derűs természetével hamar megszerették a nézők. Egyedi látásmódját ecuadori és magyar szülei kulturális szokásaiból meríti. Az advent számára az év legkülönlegesebb időszaka, már hetekkel korábban fát állít, nem is akármilyent:

„Mikor megjelennek a faárusok, szeretek kiválasztani egy picike, satnya kis fát, amit nagy valószínűséggel senki nem fog elvinni, és már jóelőre, december elején felállítom, hogy egész hónapban itt legyen velem, és átjárja a lakást a fenyőillat” – árulta el az énekes.

Az idei karácsonyfára nem csak díszeket aggat, hanem egy új dalt is, amit Magie-vel duettben énekelnek.

„A karácsony a közösen töltött időről szól, nem véletlen, hogy Danival közösen adjuk elő ezt a dalt. A szeretet ünnepéről csak olyan emberekkel lehet énekelni, akik a lelkükben ugyanazt az érzést hordozzák” – meséli Magie.

A dalszerző énekesnő pár hónappal korábban egy angol nyelvű, lélekmelengető dallal jelentkezett Happiest Girl címmel, aminek méltó folytatása a most megjelent Itt az ünnep.

Torres Dani, Magie, karácsony

 

 

Szólj hozzá!


I Think It’s Going to Rain Today – Tom Odell és a budapesti eső

I Think It’s Going to Rain Today – Tom Odell és a...

Tom Odell legutóbb 2019-ben járt nálunk (előtte már sokszor a Szigeten és a Strand fesztiválon meg a Volt-on), akkor a Barba Negra Music Club...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat tudtak kiépíteni a térségben, sőt, a Japonicus nevű lemezkiadó gondozásában megjelent egy lemezük is Japánban.

Ed Sheerant elnyelte az új Pokémon-univerzum

S nem csak azért, mert ő szerezte a hamarosan megjelenő Pokémon Scarlet és Pokémon Violet című Nintendo Switch november 18-án érkező főcímdalát...
Új koncertek