Tóth Gabi lép fel a pápa előtt a Hősök terén

2021/08/06  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Telex vette észre az énekesnő (kicsit bénára sikerült) bejelentését, amelyből kiderül, hogy ő énekel majd a Hősök terén a pápa miséje előtt.

Fotó: Tóth Gabi/FB

Ferenc pápa szeptember 12-én délután az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjét koncelebrálja a Hősök terén.

Tóth Gabi amúgy az (egyik) önkéntes hírnöke az eseménynek, és azt mondta, mellette Szalóky Ági, Sena és Szikora Róbert is szerepel majd, bár nem tudjuk, hogy itt most a Hősök terére gondol, vagy az egészre, aki gondolja, itt megtudhatja.

A Budapesten tartott egyházi kongresszus himnuszát Kovács Ákos írta.

 

 

Tóth Gabi, Ferenc pápa, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

 

 

Szólj hozzá!


Az elmúlt 25 év legjobb colorStar-dalai a Hajón

Az elmúlt 25 év legjobb colorStar-dalai a Hajón

A colorStar története 1996-ban indult, még jóval a digitális korszak előtt, így a mostani jubileum arra is jó alkalom, hogy bővítsék online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

A Képzelt Város november 4-én, az A38 Hajón ünnepli 15. születésnapját. A különleges estén a zenekar a teljes eddigi életművéből előkerülnek majd dalok, így rég nem játszott kedvencek is felcsendülnek majd a koncerten.

Cher nem hagyja magát

Cher pert indított Sonny Bono örökösei ellen a közös dalaik jogdíjai miatt, amiktől szerinte megpróbálják megfosztani őt.
Új koncertek