Újra Budapesten koncertezik a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

2023/03/07  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Budapest ismét bekerült a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox ”LIFE IN THE PAST LANE TOUR” elnevezésű világturnéjába: 2023. október 17-én az MVM Dome-ban adnak koncertet.

Fotó: PMJ/FB

2023. áprilisában az Egyesült Királyságban veszi kezdetét a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox világturnéja, a ”Life In The Past Lane”. A formáció 2023-as előadása (is) egyedülálló módon fogja ötvözni a modern kor legnagyobb dalait a művészek sajátos stílusával, egyfajta ”zenei időgépként”.

A Postmodern Jukeboxot, melyet a világon széles körben PJM néven ismernek, az amerikai zongorista, Scott Bradlee alapította 2011-ben. A zenekar különlegessége abban rejlik, hogy a modern zenéket vintage műfajában dolgozzák át, a mai legnagyobb slágereket különösképpen a 20. századi jazz és swing stílusban – a mostani turné ezért is kapta a ”Life In The Past Lane” elnevezést.

„Az idők változhatnak, a trendek jönnek-mennek, de a múlt klasszikus hangjai az idő múlásával egyre értékesebbek lesznek. Lehetsz bakelit rajongó, TikTok őrült, vagy akár divatmániás, gyere velünk, és elviszünk egy feledhetetlen utazásra, ahol az elmúlt 100 év kortalan zenéjét idézzük meg” – fogalmazott zenekar alapítója és zongoristája.

A turné 2023 áprilisában indul Cambridge-ben, ellátogatnak Yorkba, Birminghambe, Edinburgh-ba, Sheffieldbe, Manchesterbe, Brightonba, Norwichba, Nottinghambe, Liverpoolba és még sok más városba. Április 28-án a turné részét képezi London ikonikus Királyi Fesztiválcsarnoka is, amely a főváros nevezetes déli partján található. A PMJ 2023. október 17-én érkezik meg Budapestre.

Mint mindig, a PJM kiemelkedő fellépéseinél különféle táncosokra, énekesekre – és nem mellesleg teltházra lehet számítani. A jegyek 2023. március 10. délelőtt 10 órától érhetők el. Arra születtek, hogy szeressük őket :)

 

 

 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, PMJ, MVM Dome, Scott Bradlee

 

 

Szólj hozzá!


Csak ő...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Akikre maga Mick Fleetwood is áldását adta

A Rumours of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar – maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra, ez azért jelent valamit –, amely 2024. szeptember 21-én ad koncertet az Erkel Színházban.

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!
Új koncertek