Vennél Guns N' Roses lemezt 260.000 forintért?

2018/05/06  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

Ahogyan nemrég megírtuk, a napokban Londonban figyeltek fel arra az óriásplakátra, amelyen az együttes mind az öt eredeti tagja szerepel az Appetite For Destruction borítójáról. Ez bizony rengeteg találgatásra adott okot, többen például reménykedtek (reménykedtünk) benne, hogy az együttes a ‘87-es felállásban AFD turnéra indul majd, és a teljes lemezt hallhatjuk élőben.

Vennél Guns N' Roses lemezt 260.000 forintért?

Aztán megtörtént a nagy bejelentés: turné nem lesz, reunion sem, azonban a teljes lemezt újra kiadják – elképesztő mennyiségű extrával.

A szóban forgó lemez a GnR debütáló albuma, amely 1987-ben jelent meg és elsöprő sikert aratott. Megjelenése után nem sokkal a leggyorsabban fogyó debüt-album lett, világszerte meghozva számukra a hírnevet. Több, mint 30 millió eladott példánnyal a mai napig az egyik legtöbbet eladott lemez az egész világon.

A lemezt tehát újra meg lehet vásárolni díszdobozban, kiegészítőkkel, plakátostul, de most jön a hab a tortán: néhány eddig ki nem adott dalt is tartalmaz a csomag!

Annyi mindent rejt a doboz, hogy csináltak róla egy videót is. Íme, mit adnak 999 dollártért (kb. 260.000 Ft):

Június 29-től kapható, de a honlapjukon természetesen már előrendelhető.

Felsorolni szinte lehetetlen a tartalmát (bár természetesen megtették a honlapon, a díszdoboz oldalán), azonban annyit kiemelnénk: a poszterek, kitűzők, fotók, régi koncertjegyek mellett 4 CD is lesz benne, összesen 73 dallal, ebből 49-et pedig még sosem adtak ki ezelőtt!

Az egész világon mindössze 10.000 db-ot fognak kiadni, a nagy gyűjtők azonban a magas ár ellenére valószínűleg gyorsan el fogják őket kapkodni.

Több méretű csomag is kapható lesz, így aki ekkora összeget azért nem adna ki érte, annak jó hír, hogy a Locked N’ Loaded elnevezésű kiadásnak lesznek kistestvérei is:

→ 179 dollárért egy “Super Deluxe” kiadást tudunk megvásárolni:

 

→ De ha csak az albumot szeretnénk megvenni, a 2 lemezes deluxe verzióhoz most 19,9 dollárért juthatunk hozzá.


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek