Zenész barátok közt: parádés lesz a jubileumi Zeffer-Bajnok lemez előadólistája

2020/04/20  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg vendég közreműködik majd a szűkebb és tágabb zenészbaráti körből egyaránt.

A Mobilmánia – alap (FB)

A bezártság ellenére folyamatos kemény munka zajlik a Mobilmánia háza táján, legutóbb a billentyűs-énekes Zeffer András jelentkezett otthoni videókkal, melyeken az elmúlt évtizedek legnépszerűbb dalait adja elő otthon zongorán, kevéssel előtte pedig egy friss dal is napvilágot látott, Cserfalvi „Töfi" Zoltán "Templomban, kocsmákban" című dalában a Mobilmánia teljes tagsága szerepel. 

A résztvevőkről, részletekről és egyéb tervekről Zeffer András számolt be részletesen:

"A jubileum kapcsán a lemezkiadónk felajánlotta, hogy készít nekünk egy lemezt, 20 Bajnok és 20 Zefi szerzeménnyel. Nagyon megörültünk ennek, aztán tovább gondoltuk, és megkérdeztük pályatársainkat, kollégáinkat, kik azok, akik szívesen mellénk állnak és nevüket, művészetüket, szeretetüket adják a mi 40 éves együttműködésünkhöz, ezzel megtisztelve minket. Örömmel tapasztaltuk az ilyenkor megszokott összetartást és most már boldogan mondhatom, hogy általunk igen tisztelt kollégáink azonnal igent mondtak a felkérésre, sőt voltak, akik az első telefonhívásnál ki is választották az általuk énekelni kívánt dalunkat.

A kiadó jóvoltából minden dalunkat, így a régieket is újra feljátszhatjuk, így ezek a dalok végre nagyon jól fognak szólni, ami már a Bajnoknak és nekem is régi vágyunk. Ez ugyan a nehezebb, munkásabb út, de képzeljétek csak el, hogy a Mobilizmo, a Heavy Medal, vagy az Asszonyt akarok, stb. dalokat így, 2020-as minőségben lehet majd hallani és olyan énekhangokkal, olyan torkoktól, melyeket évtizedek óta ismertek, szerettek. Csak, hogy néhányat említsek: Charlie, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Paksi Endre, Pataky Attila, Nagy Feró, Takáts Tomi, Szolnoki Peti, Kalapács Józsi, Nyerges Attila, Roy, Sipos Peti, Kálmán Gyuri, Rudán Joe, Kiss Zoli, illetve gitárosok közül pl. Závodi Janó, Lukács Peta, Csillag Endre, Kozma Tomi, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi" Zoltán.

A stúdióban természetesen most is a MOBILMÁNIA tagjai, barátaink lesznek velünk, Donászy Tibi dobol, Nusser Ernő és Gamsz Árpi gitározik, Bajnok és én pedig tesszük a dolgunkat, mint eddig is 40 év alatt. :)

Annyit még elárulok, hogy Vikidál Gyuszi barátunk és zenekari társunk is vállalt egy olyan dalt a lemezre ajándékba, amit még soha nem énekelt.

Nagy meglepetés lesz ez is. Bajnokkal mi is fogunk több dalunkat is énekelni, valamint Gamsz Árpi is olyan dalokat, amit még tőle nem hallottatok. Szóval a lemez tele lesz érdekességekkel, régi és új slágereinkkel, különleges előadókkal."

A vírusveszély feloldása és elmúlása utáni első nagy MOBILMÁNIA koncert Budapesten lesz, a dátumról később adnak infót, majd januárban a Kongresszusi Központban lesz egy Mobilmánia – Szimfonikus rock koncert.

Mobilmánia, Zeffer András, új album, vendégek, Vikidál Gyula, Charlie, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Paksi Endre, Pataky Attila, Nagy Feró, Takáts Tomi

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek