Budapest 2024. Jun. 01. (20:00)
Jegyvásárlás

Amorf Ördögök - Minibár és a Celluxbetyár / HEY, JUNE!


Amorf Ördögök - Minibár és a Celluxbetyár / HEY, JUNE!

Hét év után, 2024 nyarán újra összeáll az önmagát kacatpop stílusba soroló legendás magyar együttes, az Amorf Ördögök. Ismét egy színpadon látható az alapító-szövegíró-énekes, Tariska Szabolcs és állandó zeneszerző társa, Tövisházi Ambrus billentyűs-énekes, illetve természetesen Péterfy Bori, aki később szólóelőadói pályafutását is Tövisházi-Tariska-dalokkal kezdte.

Vendégként pedig Kulka Jánost is láthatjuk-hallhatjuk.

A gimnáziumi zenekarként indult Amorf Ördögök a 21. századi magyar popzene egyik kulcszenekara. A koncert címe - Minibár és a Celluxbetyár - a zenekar három kiadott albumára utal. A 2000-ben megjelent Betyár a Holdon, a két évvel későbbi Molylepke Minibár és a 2005-ös Cellux-szimfónia dalaiból áll össze a műsor. A kísérőzenészek mind ismerősek lehetnek a hét évvel ezelőtti visszatérő koncertek felállásából: ezúttal is Gáspár Gergely dobos, Drapos Gergely basszusgitáros, Mészáros Ádám gitáros, Tompa Ákos trombitás és Pápai István ütőhangszeres kíséri a triót. A zenekar óriási örömére Kulka János is énekel egy dalt vendégként ezen a különleges estén. Vendégszereplése nem meglepő, ha tudjuk, hogy a Tariska-Tövisházi szerzőpáros jegyzi a színészlegenda Pálmaszív címmel nemrég megjelent albumának dalait. De milyen zenét is játszanak az Amorf Ördögök valójában? Kuplékból, operettekből, a hatvanas évek esztrád-kislemezeinek világából, tangóból, érzelmes balladákból és saját definíciójuk szerint hiphop-szobadiszkóból összegyúrt egyvelegük úgy idézi meg az elmúlt évszázad zenéjét, hogy közben táncolni is lehet rá, és nevetni is lehet rajta. Az Amorf Ördögök zenéje olyan játékos időkapszula, amelyben egy sosemvolt kor romantikája és a jövő űrhangjai jól megférnek egymás mellett.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 2 500 Ft
II. Árkategória : 3 500 Ft
III. Árkategória : 3 900 Ft
IV. Árkategória : 4 900 Ft
V. Árkategória : 6 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Hajnali koncert nyitja a Jazzfest Budapestet

Idén 18 helyszínen szólal meg a jazz április 27. és május 15. között Budapesten, számos helyszín, művész és kulturális intézet összefogásában: 20 ország több mint 200 művésze lép fel a fesztivál közel 90 koncertjén.

Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.
Új koncertek