Neoton 1000
Debrecen 2019. szept. 29. (19:00)

BanZaj


BanZaj

A BanZaj 28-ik felvonásán a nagy reunion-ok virágzását csíphetjük el egy este erejéig. Két formáció lép elénk a múltból, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármennyi is lekopott volna a frissességükből. Az est első fellépője a debreceni T.B.C., amely 26 év szünet után először áll színpadra. A zenekar gerincét alkotó Kondor-fivérek azóta is jelen vannak a város zenei életében, de most végre újra együtt a legendás banda! Az esemény másik fellépője a romániai magyar Rodion G.A., aki 1975 és 1989 között zenélt aktívan, majd váratlanul eltűnt a nyilvánosság elől. 23 évnek kellett eltelnie, hogy 2012-ben folytassa és immáron Debrecenben is először láthatjuk, hallhatjuk a romániai elektronikus zene atyját élőben!

Koncertek előtt egy beszélgetést lehet meghallgatni Rodion G.A.-val, vagyis Rodion-Ladislau Rosca zenésszel. A beszélgetés interaktív formában fog történni, vagyis a közönség soraiból is bátran lehet kérdezni tőle. A beszélgetést vezeti és moderálja Bíró Kornél, az esemény főszervezője.

 

19:30 - Beszélgetés Rodion G.A.-val

20:30 – Tbc

21:30 – Rodion G.A. (ROU)

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Dürer elment nyaralni

A Dürer elment nyaralni

Arról már tavaly beszámoltunk, hogy a kultikus szórakozóhely kitelepedett a Lupa-tóra. Ez a „tesztverzió", annyira bejött, hogy idén a teljes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Aki a virágot szereti – az zenél a kertészetben

Minikoncert-sorozat indul júniusban a Virágzó Dunakanyar Kertészetben, Gödön. A szombatonként 11 órától kezdődő koncerteket Krulik Eszter hegedűművész szervezi.

100 százalék rockzene – megvan a Zorall Sörolimpia napi bontása

Vannak fesztiválok, akik akaratukon kívül ugyan, de a többiekhez képest viszonylagos nyugalommal követhették az események alakulását: ezek azok a bulik, amelyeket nem átpakoltak és újrahúroztak, hanem eleve is augusztus végére hirdettek meg, csakúgy, mint az ezt megelőző években. Ilyen a Zorall Sörolimpia is (Alsóörs, augusztus...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek