Budakalász 2021. szept. 24. (19:00)

Bornai-Karinthy duó és SATÖBBI KONCERT (2021. szeptember 24. péntek, 19:00)


Bornai-Karinthy duó és SATÖBBI KONCERT (2021. szeptember 24. péntek, 19:00)
Azt, hogy valóban újraindult a koncertélet Budakalászon, mi sem bizonyítja jobban, minthogy Takáts Eszter múltheti jazz-pop koncertjét máris egy újabb dupla esemény, a KFT-ből jól ismert Bornai Tibor és Karinthy Vera egyedülálló külön projectje, a Bornai-Karinthy duó előadása, és a SATÖBBI zenekar különleges rockbulija követi szeptember 24-én pénteken, a Faluház kerthelyiségében.
KFT zenekar idén lett éppen negyven éves. Vajon miben reménykedett az a négy fiú, akik akkoriban kiléptek munkahelyükről, hogy „közveszélyes munkakerülővé” válva belevágjanak  a kalandba, ami azóta is tart? A szocializmus vége még nem látszott. Ami aztán azóta történt velük, a sok megvalósult álom, füstbe ment terv, öröm és fájdalom mára valóságos legendává nemesült. Ezekről a történelmi pillanatokról mesél Bornai Tibor, a zenekar zeneszerző-szövegíró-énekese, így a jól ismert dalok ezen az estén kicsit más fényben csillognak majd. 
SATÖBBI együttestől pedig jobb, ha senki nem vesz komolyan semmit! Annál is inkább, hiszen azt állítják magukról, nindzsa-űr-horror-kommandó-rockot játszanak. És ez így kerek. 
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Cher nem hagyja magát

Cher nem hagyja magát

Cher pert indított Sonny Bono örökösei ellen a közös dalaik jogdíjai miatt, amiktől szerinte megpróbálják megfosztani őt.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.

HVG: A Coldplay koncertjén a rajongók ugrálása termeli majd az áramot

Ha meg nem ugrálnak, az együttes szerint kialszanak a fények és a buli lényegében meghal – írja a lap sajtóértesülés alapján.
Új koncertek