Budapest 2023. Nov. 02. (19:00)

CHARLIE DUPLA - JAZZ & MORE km.: BJO ft. László Attila; Sztárvendég: Tóth Vera


CHARLIE DUPLA - JAZZ & MORE km.: BJO ft. László Attila; Sztárvendég: Tóth Vera

Eredetileg - folytatva a hagyományokat - egy születésnapi koncertben gondolkodtunk – Charlie október 28-án ünnepli a 76.-at - de annyi ötlet, vendégnév, dal gyűlt össze, hogy azt egy koncertbe a teljesség igényével képtelenség lett volna összegyúrni.

Eredetileg - folytatva a hagyományokat - egy születésnapi koncertben gondolkodtunk – Charlie október 28-án ünnepli a 76.-at - de annyi ötlet, vendégnév, dal gyűlt össze, hogy azt egy koncertbe a teljesség igényével képtelenség lett volna összegyúrni.

Így jött az a gondolat, hogy ha lehet JÉG DUPLA WHISKYVEL, akkor miért ne lehetne CHARLIE DUPLA KONCERTTEL?

Olyan persze már volt a hazai rocktörténelemben, hogy valaki duplázott ugyanazzal a programmal - ha megtelt az első ház – de olyan nem nagyon, hogy egyszerre hirdessünk meg egy „főhőssel” 2 különböző karakterű koncertet. 

Nos Charlieval most erre vállalkozunk!

November 2.-án JAZZ & MORE

avagy egy igazi születésnapi party 

Welkome drink - mi más, mint jég dupla whiskyvel – a Cséki Kálmán duó háttérzenéje, fehér asztal, vacsora - 2 órányi korlátlan italfogyasztással, - s talán még egy szelet is a szülinapi tortából és aztán:

ÖRÖMZENE

Charliet ezen az estén a 25 éves Budapest Jazz Orchestra kíséri, vendégként színpadra lép László Attila és Tóth Vera

Dresscode nincs, de mi elegánsban leszünk…

November 3-án BEST OF CHARLIE

A cím magáért beszél.

Charlie legnagyobb slágerei, legveretesebb dalai hangzanak el a Charlie Banddel - immár hagyományos koncert körülmények között.

A koncert sztárvendége – akivel egyébként nagyon szeretik egymást, de együtt még nem voltak a színpadon, csak filmben –KOVÁCS KATI

Mondják, hogy minden csoda 3 napig tart

EZ CSAK 2 NAPIG, DE NAGYON!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos...

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.

Hollán Jazz Street, sanzonok, Beatles-dalok: angyalföldi koncertfolyam május-júniusban

Ha nem is pálmafák, de rengeteg zene költözik Angyalföldre az elkövetkező hetekben. Az igényességgel összeválogatott koncertek többségén ráadásul ingyenes a részvétel!
Új koncertek