Budapest 2018. Feb. 15. (19:00)

DaWhy + Jammal & the GrooveTroop


DaWhy + Jammal & the GrooveTroop

▲ PROGRAM
19:00 Kapunyitás
20:00 Jammal & The GrooveTroop
21:00 DaWhy

▲ JEGYEK
Elővételben: 1000Ft
Helyszínen: 1300 Ft


Jammal & The GrooveTroop:
https://www.youtube.com/watch?v=ndvoFZ-1bJ4
https://www.facebook.com/pg/JammalGT

Ismét DaWhy az ELLÁTÓházban, ezúttal Valentin-nap másnapján!
A kilenctagú DaWhy formáció gazdag zenei világát kelet- és középeurópai gyökereik határozzák meg, jóllehet találni benne számos ízt abból a kulturális és zenei keveredésből, amely a régióra s Magyarországra jellemző.
Így amit végül hallunk, egy tömény, erős, sodró, magával ragadó öttagú fúvós-szekció, egy elbűvölő énekesnő, valamint a világzene és a rock olyan különös keveréke, amelyben a tánc, a felszabadulás, az utazás, a szórakozás és a humor is fontos szerepet játszik.
A DaWhy zenedi műsorán egyéni ízű feldolgozások is szerepelnek, találunk közöttük Prodigy, Astor Piazzolla, Rammstein számokat, szerb turbó-folkot és magyar népzenét, Benny Benassy-t, Mory Kante-t és még sokminden mást. 

Ízelítő:
Mesecina: https://www.youtube.com/watch?v=aKmc2Ebzv9o
Du Riechst So Gut: https://www.youtube.com/watch?v=R0h6as4lmgw

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek