Szécsi Pál 80
Budapest 2024. May. 02. (19:30)
Jegyvásárlás

Fantasztikus szimfónia Kocsis/5


Fantasztikus szimfónia Kocsis/5

Álmok, vágyak, szenvedélyek, viszontagságok: Berlioz Fantasztikus szimfóniája a zenei romantika egyik első nagy csúcsteljesítménye.

HECTOR BERLIOZ: Fantasztikus szimfónia, op. 14

Kobayashi Ken-Ichiro láttató erejű, indulatgazdag vezénylése számára az ilyen kompozíciók kínálják a művészi kibontakozás legvonzóbb lehetőségeit. A japán karmester a Nemzeti Filharmonikus Zenekar élén ezúttal is bizonyára magával ragadja majd a közönséget!

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek