Csömör 2024. May. 11. (19:00)

Holnap hajnalig - Neoton koncertshow


Holnap hajnalig - Neoton koncertshow

Üdvözöljük a Neoton Família világában, ahol a dallamok összefonódnak az emlékekkel, és a zene egy időutazást kínál a múlt legszebb pillanataiba.

Az 1965-ben alapított Neoton Família együttes nem csupán zenekar, hanem egy egész generáció szívét megdobogtató zenei kaland. A „Santa Maria”, a „Holnap hajnalig” és más felejthetetlen slágerek újraélesztik az emlékeket, és a közönséget egy időutazásra invitálják a múltba. Az együttes története nem csupán zenéjükről szól, hanem arról is, hogyan formálták a magyar zenei tájat és maradtak meg a rajongók szívében. 

Koncertünkben 20 csodálatos sláger hangzik el, amiket mindenki ismer.

Szereplők:
 
Tauber Boglárka
Horváth Krisztián
Törös Tamás
Oláh Laura 
Polyák Fanni 
Továbbá: Galambos Boróka, Zámbó Csenge
Koreográfus: Géczi Olívia
Rendező: Horváth Krisztián
 

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült – egész estés doku az idén 55 éve alakult együttesről

A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült...

A Kaláka: A Kárpátoktól a Karib-tengerig című alkotás premierje június 14-én, a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz, a filmbemutatót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
Új koncertek