Menopauza 1170x180
Budapest 2024. May. 04. (19:00)

Keep Floyding koncert - FIX - The Pink Floyd Sound 60


Keep Floyding koncert - FIX - The Pink Floyd Sound 60

A Pink Floyd az egyik legsikeresebb angol zenekar volt a rocktörténelemben, leginkább progresszív dalairól, gondolatgazdag szövegeiről és emlékezetes koncertjeiről vált ismertté, több mint 300 millió albumot adott el. Miután megszűnt, néhány tagja új felállásban kezdett koncertezni, a zenekar énekes-gitárosa nevezte el őket The Pink Floyd Soundnak.

Ezt a hatvanéves évfordulót ünnepli most a Keep Floyding Magyarország a Várkert Bazárban. Az esten a Pink Floyd Sound kerül középpontba, az együttes minden sorlemezt érintve választ majd egy-egy dalt, amely szerintünk az adott korszak legjellemzőbb Pink Floyd-szerzeménye.

A zenekar több mint 20 éves fennállása alatt újabb és újabb helyszíneket hódított meg a Floyd zenéjéhez való alázatos hozzáállásával, zenei hitelességével, hangzás- és látványvilágával. 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Decemberben érkezik a Demjén-film

Decemberben érkezik a Demjén-film

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása. A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől :)

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...
Új koncertek