Budapest 2024. Feb. 23. (20:00)

Lukács Márton Trió koncert


Lukács Márton Trió koncert
Modern jazz trió, amely 2023-ban alakult Budapesten, Lukács Márton Örs zongorista/zeneszerző vezetésével, akihez csatlakozik Siklós Kornél dobokon, valamint Suke Sándor nagybőgőn.

Márton erdélyi, Csíkszeredából származó zongorista/zeneszerző/producer, aki alkot a jazz, kortárs és elektronikus zene területén is. 2023-ban végzett a Zeneakadémia jazz-zeneszerzés szakán. Szintén ebben az évben I. díjat nyert a svájci Langnau Jazz Nights International Piano Competitionön, III. illetve II. helyezéseket ért el a Magyar Jazz Szövetség és a South London Jazz Orchestra zeneszerzés versenyein. A triót tagjai mind a Zeneakadémia jelenlegi és egykori hallgatói, ott is találkoztak először. 2023 végén a zenekar bekerült a Nemzeti Tehetség Központ Talentum Hungaricum programjába.

Első lemezük 2024-ben jelent meg, “Still Searching” címmel. A saját kompozíciók egyedi zenei világát jellemzi a sokszínűség, megjelennek kortárs klasszikus vagy éppen neo-soul elemek, a tagok különbözú zenei háttere és egyéni stílusa.

Tagok:
Lukács Márton Örs – zongora/billentyűk, zeneszerzés
Siklós Kornél – dobok
Suke Sándor – nagybőgő

A zenekart itt hallgathatod:
Spotify: https://shorturl.at/dfhlm
Youtube-Music: https://shorturl.at/uGIQX

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Hajnali koncert nyitja a Jazzfest Budapestet

Idén 18 helyszínen szólal meg a jazz április 27. és május 15. között Budapesten, számos helyszín, művész és kulturális intézet összefogásában: 20 ország több mint 200 művésze lép fel a fesztivál közel 90 koncertjén.

Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.
Új koncertek