2024. Apr. 19. (22:00)

Milánói DJ, Legéndy Jácint performanszai és táncosnők a nagysikerű Postpunk Lovers partisorozat legújabb estjén


Milánói DJ, Legéndy Jácint performanszai és táncosnők a nagysikerű Postpunk Lovers partisorozat legújabb estjén

Immár második évadában jár, s április 19-én folytatódik a Budapest underground életébe 2023 elején váratlanul berobbant Postpunk Lovers cimű partisorozat. A Legéndy Jácint avantgád költő, performer által inditott, s a 101 Klubban az első alkalomtól kezdve teltházzal futó buliszéria estjein december óta koncertek is vannak, de az olasz és latin-amerikai kötődésű posztpunk, illetve darkwave bandák zenéjére nagy hangsúlyt fektető Lovers pár hónapja olasz rezidens DJ-vel is büszkélkedhet a Milánóban, vagy olykor Velencében élő Numa Echos jóvoltából. Numa költő, performer és zenész, az olasz kulturális élet ismert szereplője, s ráadásul DJ: a Postpunk Lovers egyik olaszországi testvérbuliján, a Decadence partin is játszott már. 2023-ban jelent meg Descending Consciousness cimű, új nagylemeze. A vendégek évente több alkalommal hallhatják, illetve láthatják őt a partisorozaton, s olykor koncertet is fog adni. Mellette az április 19-i rendezvényen a buliszéria hazai rezidens DJ-je, Goreboy zenél majd, a szinpadon pedig Legéndy Jácint és a Postpunk Lovers gyönyörű táncosnője, SageNoir is jelen lesz. 

 

A 2024. április 19-i PROGRAM:

 

21:00: Elektro Alternativ koncert

22:00 - 04:00: PARTY TIME

Music: NUMAECHOS and GOREBOY

Performance: LEGÉNDY JÁCINT

Female dancer: SageNoir

 

Helyszin: 101 Klub, 1072 Budapest, Rákóczi út 8A.

Időpont: 2024. április 19., este 10 óra - hajnali 4 óráig

 

Az est folyamán a Milánóból érkező olasz rezidens DJ, a költőként és zenészként ugyancsak ismert NUMAECHOS, valamint GOREBOY kortárs viszonylatban a tőle megszokott, jól táncolható, lendületes és érzéki posztpunk, darkwave, illetve new wave számokból válogat, nagy hangsúlyt fektetve az olasz és latin-amerikai kötődésű bandákra, s persze, némi kitekintéssel a 80-as évekre, mialatt a képernyőn a Postpunk Lovers testvérbulijain, az olaszországi Revolution Party-n, illetve Das Last Party-n készült goth erotikus partifotók fognak pörögni Legéndy Jácint összeállitásában, s a bulit, akárcsak eddig, LEGÉNDY JÁCINT avantgárd, táncos performanszai ékesitik a táncosnők produkciójával összhangban. 

 

Szóval a Budapest legmenőbb posztpunk bulisorozataként is emlegetett Postpunk Lovers változatlanul hasit az éjszakában a forradalmi vagy éppen erotikus verseiről és performanszairól ismert Legéndy Jácint csapatával, s immár az olasz rezidens DJ-vel, Numa Echos-zal együtt. Nem lehet kihagyni. Postpunk Is Not Dead. 

 

Brand and Flyer and Artwork: Legéndy Jácint

Portrék a fotón: Legéndy Jácint és Numa Echos

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek