Budapest 2024. Apr. 19. (22:00)

Milánói DJ, Legéndy Jácint performanszai és táncosnők a nagysikerű Postpunk Lovers partisorozat legújabb estjén


Milánói DJ, Legéndy Jácint performanszai és táncosnők a nagysikerű Postpunk Lovers partisorozat legújabb estjén

Immár második évadában jár, s április 19-én folytatódik a Budapest underground életébe 2023 elején berobbant Postpunk Lovers című partisorozat. A Legéndy Jácint avantgárd költő, performer által indított, s a 101 Klubban az első alkalomtól kezdve teltházzal futó buliszéria estjein december óta koncertek is vannak, de az olasz és latin-amerikai kötődésű posztpunk, illetve darkwave bandák zenéjére nagy hangsúlyt fektető Lovers pár hónapja olasz rezidens DJ-vel is büszkélkedhet a Milánóban, vagy olykor Velencében élő Numa Echos jóvoltából. Numa költő, performer és zenész, az olasz kulturális élet ismert szereplője, s ráadásul DJ: a Postpunk Lovers egyik testvérbuliján, a Decadence partin is játszott már. 2023-ban jelent meg Descending Consciousness című, új nagylemeze. A vendégek évente több alkalommal hallhatják, illetve láthatják őt a partisorozaton, s olykor koncertet is fog adni. Mellette az április 19-i rendezvényen a buliszéria hazai rezidens DJ-je, Goreboy zenél majd, a színpadon pedig Legéndy Jácint és a Postpunk Lovers gyönyörű táncosnője, SageNoir is jelen lesz.

 

A 2024. április 19-i PROGRAM:

 

21:00: Elektro Alternatív koncert

22:00 - 04:00: PARTY TIME

Music: NUMAECHOS & GOREBOY

Performance: LEGÉNDY JÁCINT

Female dancer: SageNoir

 

Helyszín: 101 Klub, 1072 Budapest, Rákóczi út 8/A.

Időpont: 2024. április 19., este 10 óra - hajnali 4-óráig

 

Az est folyamán a Milánóból érkező olasz rezidens DJ, a költőként és zenészként ugyancsak ismert NUMAECHOS, valamint GOREBOY kortárs viszonylatban a tőle megszokott, jól táncolható, lendületes és érzéki posztpunk, darkwave, illetve new wave számokból válogat, nagy hangsúlyt fektetve az olasz és latin-amerikai kötődésű bandákra, s persze, némi kitekintéssel a 80-as évekre, mialatt a képernyőn a Postpunk Lovers testvérbulijain, az olaszországi Revolution Party-n, illetve Das Lust Party-n készült goth erotikus partifotók fognak pörögni, s a bulit, akárcsak eddig, LEGÉNDY JÁCINT avantgárd, táncos performanszai ékesítik a táncosnők produkciójával összhangban.

 

Szóval a Budapest legmenőbb posztpunk bulisorozataként is emlegetett Postpunk Lovers változatlanul hasít az éjszakában a forradalmi vagy éppen erotikus verseiről és performanszairól ismert Legéndy Jácint csapatával, s immár az olasz rezidens DJ-vel, Numa Echos-zal együtt. Nem lehet kihagyni! Postpunk Is Not Dead!

 

Brand & Flyer & Artwork: Legéndy Jácint

Portrék a fotón: Legéndy Jácint és Numa Echos

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült – egész estés doku az idén 55 éve alakult együttesről

A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült...

A Kaláka: A Kárpátoktól a Karib-tengerig című alkotás premierje június 14-én, a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz, a filmbemutatót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
Új koncertek