Gödöllő 2024. May. 10. (20:00)
Jegyvásárlás

MOJO koncert Tavaszi Fesztivál


MOJO koncert Tavaszi Fesztivál

Az eltelt 12 évben a zenekar 6 lemezt jelentetett meg. Utolsó albumukat, 2020-ban jelentették meg, MOJO címmel. A zenekarban 2024-ben két új zenészkollega váltotta az előző ritmusszekciót Mazura János (tubás) és Blaskó György (dobos) személyében.

A saját számok mellett ritkábban hallott blues, country darabokat is átdolgoznak, saját stílusuknak megfelelően. 2016 óta egy külön produkciót hoztak létre az Európában közismert Tim Lothar: énekes gitárossal (DK), akivel 2020-ban megjelentették, immáron második közös lemezüket „Old Cinema Session Címmel.” Az idei, 2024 turnéjuk különösen nagy sikert aratott. A Tim-mel és Jesper Theis-sel közösTraveling Blues Nights nevű produkciójuk jövőre 10. évébe lép.

A csapat, 2014-ben két zenésszel bővült: Pengő Csaba (basszusgitár, nagybőgő) és Mezőfi István (dobok).

Koncertjeiken számtalan, ritkán alkalmazott hangszert is használnak, mint pld: didley-bow, cigarbox, dobro gitár, harmonetta, basszus és akkord szájharmonikák.

Az eltelt időben egy egyedi (sajátos) hangképen dolgoztak, ami ötvözi magában a blues sokszínűségét, a countryt, de számtalan, a tradicionális műfajoktól eltérő zenei irányzatot is (Beat, Pop). Az akusztikus hangzás mellet, nagy hangsúlyt kap a vokális megszólalás.

A zenekar 2011-ben alakult Mojo Workings néven: Honfi Imre Olivér (gitár- ének) Horváth János (gitár- ének) Szabó Tamás (harmonikák- ének) tagokkal.

Az új felállással készítik az új lemezüket, aminek megjelenése 2024-ben várható.

Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás a Művészetek Háza Rendezvény- és Kiállítótermében (F62) kerül megrendezésre.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek