Budapest 2024. Apr. 16. (20:00)

PIAF! THE SHOW


PIAF! THE SHOW

A PIAF! The Show bemutatja Edith Piaf életét és karrierjét Nathalie Lermitte előadásában.Több mint 50 országban, 400 előadáson láthatták már, 1 millió jegy elkelt.

Az Erkel Színházban 2024. április 17-18-19-én lesz látható az előadás.

Két részből áll, Piaf legismertebb dalait énekli, egyedi díszlettel és képekkel. Nathalie Lermitte fantasztikus előadása, amelyre várunk mindenkit 2024 év egyik legemlékezetesebb koncertjén.

Az előadásra már most nagy az érdeklődés, és Horváth Roland, a Koncertpromo igazgatója elmondta: „Izgatottak vagyunk és alig várjuk a show-t. Reméljük, hogy az érdeklődés olyan nagy lesz, hogy többször is megszervezhetjük az előadást.”

A Piaf! The Show az Edith Piaf életét és karrierjét bemutató előadás, amelyet Gil Marsalla rendezett és állított össze. Edith Piaf közeli barátai – Ginou Richer, Edith Piaf magántitkára, Germaine Ricord, Charles Dumont és Charles Aznavour – egyetértettek abban, hogy ez az „…Edith Piaf karrierjének valaha készült legjobb tisztelgése…”.

A Piaf! The Show két 45 perces részből áll és az énekesnő legismertebb dalai felhasználásával meséli el az életének történetét, egyedi díszlettel és eddig még sosem látott képekkel tűzdelve.

Az előadás főszereplője Nathalie Lermitte, aki az egyik legjobb Edith Piaf interpretátor. Nathalie már hatéves korában elkezdett énekelni és az első albumát tizennyolc évesen adta ki, amelynek két dalából több mint 400 000 példányt adtak el. Nathalie a Starmania című musicalben játszotta Cristal szerepét, majd sorra következtek a musical szerepek, ahol legtöbbször Edith Piaf szerepében tűnt fel. 2018-ban csatlakozott a Piaf! The Show csapatához, ahol világszerte nagy sikert aratott, előadásai Franciaországtól az Egyesült Államokon át Dél-Amerikáig szinte az egész világon megtalálhatóak.

Az Erkel Színház színpadán az élet, a zene és az emlékek találkoznak majd, így ez lesz az év egyik legemlékezetesebb koncertje. Várjuk mindazokat, akik szeretnének egy felejthetetlen este részesei lenni, hogy velünk együtt énekelhessék a legendás Edith Piaf dalait Nathalie Lermitte fantasztikus előadásában.

  

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek