Budapest 2024. May. 12. (19:00)
Jegyvásárlás

Szállj fel szabad madár - Koncertshow


Szállj fel szabad madár - Koncertshow

2024 március 17-én a Veszprém Arénában osztatlan közönségsiker által kísérve bemutatódott a hihetetlenül nagyszabású „SZÁLLJ FEL SZABAD MADÁR” koncertshow!

Az előadás végén nézőink álló vastapssal éltették előadást, melyben olyan nagyszabású tételek hangzanak el mint az EURÓPA, a HAZÁM, HAZÁM, a MAGYARORSZÁG vagy a MAGYARORSZÁG HALLD SZAVUNK és még sorolhatnánk… Alkotók zeneműveikkel, kiknek neve a dalaikban teremtett értékeik mentén feltétlenül fenn kell, hogy maradjanak a felnövekvő utókor számára is, hisz dalból, versből és táncokból emlékező nép hírében állunk a nagyvilágban. Az előadás alkotóinak meggyőződése, hogy a jelen korban is kellenek olyan súlyponti események, ahol ezek a remekbeszabott zenei csodák át tudnak örökítődni a felnövekvő generáció számára is. Amikor ezt a válogatásművet életre hívtuk, az egyik célunk ez volt. Egységbe rendezni azon eddig nagytöbbségében csak szemelvényekben létező tételeket, melyek így és ezen formában, egy közös blokkban még soha nem hangzottak el. Hisszük, hogy tartoztunk ezzel magunknak és környezetünknek is egyaránt.

A látvány emelésére a 21. század LED visual színpadtechnikáját hívjuk segítségül, a mikrofonoknál pedig olyan kiváló előadók, mint:

Koroknai Árpád - KORI, Nagy Szilárd, Ragány Misa, Réthy Zsazsa,  Molnár Ágnes, Tarján Pál vagy Kósa Zsolt.

Az előadás rendezője: Vári János, zenei rendezője: Benedekfi István, LED visual animációk: Szűcs Norbert, Koreográfus: Torma Zsolt (táncképek: HunKunDance). Szeretettel ajánljuk előadásunkat mindenki figyelmébe, aki egy meghatározó élmény keretében kíván értéket örökíteni és hittel létezni! Legyenek Önök is ezen felemelő Élmény részesei!

Jegyárak és információk

I. Árkategória
II. Árkategória : 7 400 Ft
III. Árkategória : 8 600 Ft
IV. Árkategória : 9 800 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek