Budapest 2024. Feb. 24. (19:00)

Szalonna (Pál István) és bandája farsangi koncert


Szalonna (Pál István) és bandája farsangi koncert
A Magyar Örökség díjjal kitüntetett Pál István Szalonna és Bandája hivatásként választotta a Kárpát-medence kultúrájának megőrzését és átörökítését. Egy olyan kultúrának, melynek gyökerei többszáz esztendőre tekintenek vissza és amely kultúra jelenthet igazi erőt megmaradásunkhoz. Koncertjeiken a Kárpát-medence folklórkincsébe engednek betekintést, repertoárjuk tartalmazza az autentikus népzenét, de népzenei átdolgozásokat is.
A zenekar Magyarország összes nagy fesztiválján fellépett már, de a világ legkülönbözőbb pontjain is színpadra léptek, és folyamatosan turnéznak. Felléptek többek között Venezuelában, Indiában, Görögországban, az Egyesült Királyságban, Ukrajnában, Mexikóban és az Egyesült Államokban is. A zenekar alapítója és vezetője Pál István Magyarország Érdemes Művésze a Magyar Állami Népi Együttes művészeti igazgatója, Liszt Ferenc-díjas prímás.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Hajnali koncert nyitja a Jazzfest Budapestet

Idén 18 helyszínen szólal meg a jazz április 27. és május 15. között Budapesten, számos helyszín, művész és kulturális intézet összefogásában: 20 ország több mint 200 művésze lép fel a fesztivál közel 90 koncertjén.

Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.
Új koncertek