Menopauza 1170x180
Budapest 2024. Mar. 12. (19:00)

theFlutwins


theFlutwins
theFlutwins fuvola, zongora koncert -Tavaszi csicsergés-

 

Fellépők: Csabay Zsuzsanna- fuvola/piccolo

Forró Fruzsina-fuvola/piccolo

Felszegi Dalma- zongora

A theFlutwins egy olyan egyedülálló magyar zenei formáció, mely koncertjei során különböző zenei stílusokat változatos látvány-, és táncelemekkel ötvözve nyújt páratlan élményt a közönségnek. A nevünk a flute + twins (fuvola+ikrek) szavak kombinációja, mely a választott hangszerük, valamint a hasonlóságaik miatt keletkezett. 

Műsor:

1.Antonio Vivaldi: C-dúr koncert 2 fuvolára

2.Mendelssohn: Scherzo (Szentivánéji álom)

3.Doppler: Magyar Fantázia

4.C.P.E.Bach: d-moll triószonáta

5.Jean Genin: The Fluttering Birds

6.Doppler: Rigoletto fantázia

7.Ian Clarke: Maya

8.Pizza Napoli 

9.Offenbach: Kán kán 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Zséda nyitja Ed Sheeran budapesti koncertjét szombaton

Zséda nyitja Ed Sheeran budapesti koncertjét szombaton

A brit sztár menedzsmentje már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot a magyar énekesnővel, aki alig várta, hogy elárulhassa közönségének a titkot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Megérkezett a FEZEN színpadainak részletes programtáblája!

Idén is rengetek fellépővel, stíluskavalkáddal, és a már jól bevált helyszínnel vár mindenkit Székesfehérvár legnépszerűbb fesztiválja, az idén 27. évét ünneplő FEZEN. A 2024-es kínálat legnagyobb durranásának a techno-király Scooter formáció bulija ígérkezik, de természetesen a hagyományokhoz hűen a keményebb zenét...

Sokkal több rendőr lesz a bulinegyedben éjszakánként

Rengeteg rendőrt vezényelnek az utcára – hétvégén és éjszaka is erősítik a rendőri jelenlétet a budapesti bulinegyedben – írja a Pénzcentrum.
Új koncertek