Budapest 2024. Dec. 30. (19:00)
Jegyvásárlás

Zene-Bor – a 100 Tagú Cigányzenekar évadzáró gálakoncertje


Zene-Bor – a 100 Tagú Cigányzenekar évadzáró gálakoncertje

Kétrészes műsoruk repertoárján a virtuóz cigányzene, a jól ismert klasszikusok mellett olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzás világgal gazdagítva.

„ZENE-BOR”
a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gálakoncertje

Már hagyománnyá vált a 28. alkalommal megrendezésre kerülő ZENE-BOR ünnepe, melyen minden évben december 30-án nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar. Kétrészes műsoruk repertoárján a virtuóz cigányzene, a jól ismert klasszikusok mellett olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzás világgal gazdagítva.

Folytatva a hagyományt Idén ismét Lehár Ferenc és Kálmán Imre népszerű dallamaiból nyújtunk át egy csokrot a közönségnek az Operettszínház népszerű szólistáinak előadásában. A koncertet  -tűzijáték kíséretében- Lendvai Csócsi József főprímás vezetésével az elmaradhatatlan Pacsirta és a Radetzky induló zárja.

Az est különlegessége, hogy a szünetben a közönség borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek kiváló nedüivel. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt hideg előételek és borok kíséretében vagy akár négyfogásos ünnepi vacsora mellett élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.

Program:
18.30 Kapunyitás / borkóstolás
19.00 Koncert I. rész / vacsora
20.00 Szünet / borkóstolás
20.25 Koncert II. rész / vacsora folytatása

MENÜ

Előétel: Libamáj brulée áfonyával és pármai sonkával, brióssal
Leves: Marha konsommé fürjtojással, sült zöldségszalmával
Főétel: Baconbe tekert mangalica szűz gratin burgonyával, sült édesburgonyával, ceruzababbal, fehér mártással, színes rózsaborssal
Desszert: Málnás  tejcsokoládé torta roppanós piskótában
kávé, ásványvíz, vörösbor, fehérbor, rozé
(Vegetáriánus menü igény szerint rendelhető: info@argosart.hu)

Hideg Vacsora Tál:
* Libamáj bruleé, vajas briós
* 1 szelet Serrano sonka, szilva chutney 
* 1 szelet Füstölt lazac, tormahab
* Kecskesajt, ruccola, dió  
* Padlizsántatár
* Saláta
* Pékáru, sós vaj
* Kávé, ásványvíz, vörösbor, fehérbor
(III. kategória)

Kosztán Ákos, Executive Chef
Novotel Budapest City & Budapest Kongresszusi Központ

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 16 500 Ft
II. Árkategória : 18 500 Ft
III. Árkategória : 24 500 Ft
IV. Árkategória : 39 500 Ft
V. Árkategória : 58 500 Ft
VI. Árkategória : 64 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek