Budapest 2024. Jun. 06. (19:00)
Jegyvásárlás

Zenei találkozások: Tóth Vera, Csík János, Pál István Szalonna és Bandája


Zenei találkozások: Tóth Vera, Csík János, Pál István Szalonna és Bandája

 

A klasszikus zenét és a minőségi könnyűzenét a középpontba állító új eseménysorozat indul az MVM támogatásával. Az MVM Classic&Club koncertjei a két műfaj kiemelkedő hazai tehetségeinek egyedi produkcióit vonultatják fel.  A sorozat klasszikus zenei hangversenyek mellett jazz, népzenei és könnyűzenei koncerteket kínál az igényes zeneművészet szerelmeseinek.

Az első évadot kiemelkedő, Kossuth- és Junior Prima-díjas magyar zeneművészek és a könnyűzene hazai kiválóságai fémjelzik, a későbbiekben pedig a világ legelismertebb művészeit is Magyarországra várják majd. A sorozat részeként kerül sor a klasszikus zenei produkciókat felvonultató MVM Classic, illetve a minőségi könnyűzenét középpontba helyező MVM Club koncertekre.

Az első MVM Club eseményen pedig, 2024. június 6-án Tóth Vera, Artisjus-díjas énekesnő, Csík János, Kossuth-díjas zenész, illetve Pál István „Szalonna" és Bandája mutat be egy egyedi produkciót.

Az MVM 60 millió forinttal támogatja a koncertsorozatot, amely az energetikai holding megújított zeneművészeti aktivitásainak egyik fő eleme lesz a jövőben. Az MVM ZENERGIA jótékonysági gálakoncertet és a Junior Prima Díjat követően ez a harmadik olyan kezdeményezés, ahol az MVM kinyitja a zenei palettát, hogy az igényes zenekedvelők minél szélesebb rétegét elérje.

A programsorozatban kiemelt figyelmet kapnak a gyermekeknek szóló események is, az MVM Classic&Club gyermekkoncertekkel, illetve az év végén egy meghitt karácsonyi előadással.

További információk: mvmclassicclub.hu

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 4 000 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült – egész estés doku az idén 55 éve alakult együttesről

A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült...

A Kaláka: A Kárpátoktól a Karib-tengerig című alkotás premierje június 14-én, a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz, a filmbemutatót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
Új koncertek