Balatonlelle 2024. Jul. 08. (21:00)
Jegyvásárlás

Zséda DÍVA Koncert


Zséda DÍVA Koncert

„Csókolj, forró nyár!”

Sodró hangulatú nyári koncert Balatonlellén 

A tavalyi nagysikerű margitszigeti premier után koncertturnéra indul a DÍVA SHOW.

Zséda egész eddigi pályafutása belesűríthető ebbe az egyetlen szóba: DÍVA. Hogy hogyan, az kiderül mindazok számára, akik velünk tartanak a DÍVA SHOW koncerteken 2024 nyarán. 

 Ebben az egyetlen szóban benne van minden, ami Zsédát jellemzi: lírai szopránja, érzelemdús gondolatvilága, érzéki, mégis bensőséges dalai, de a sodró lendület, a forró hangulat, a szenvedélyes előadásmód is.  Ennyi év, ennyi lemez, ennyi dal kapcsán számos arcát láthatta, megismerhette már a közönség. A Fekete rúzs femme fatale-ja a Szeress most naívája, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusa mind mind Zséda egy-egy arca. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen az Egy Ölelés a Világ mind mind ennek a két évtizede tartó pályának a mérföldkövei.  Mindenkinek van egy titkos kedvence köztük, ami egyenesen a szívéhez szól, egy dal, amihez emlékek kötik. Nyolc album, több mint húsz év, legnagyobb slágerei, legkedvesebb Zséda dalai egyetlen estébe sürítve- ez a DÍVA SHOW- na meg egy nagy adag nyári lazaság, könnyed elegancia, felhőtlen szórakozás Zsédával és az ország legjobb zenészeivel.  

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 6 900 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült – egész estés doku az idén 55 éve alakult együttesről

A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült...

A Kaláka: A Kárpátoktól a Karib-tengerig című alkotás premierje június 14-én, a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz, a filmbemutatót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
Új koncertek