James Blunt előtt lépett fel, most fog érettségizni!

2016/02/17  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 18 éves énekesnő, Bogi még csak idén tavasszal fog érettségizni, de a tanulás mellett most a zenélés játssza a főszerepet az életében. Bandájával jövő héten országos turnéra indulnak.

James Blunt előtt lépett fel, most fog érettségizni!

Bogit 2014-ben "We All” című dalának köszönhetően ismerte meg a közönség. Ugyanabban az évben a magyar zenei szakma neki ítélte oda a Fonogram-díjat "az év felfedezettje" kategóriában. Néhány hónappal később megérkezett a folytatás, a „Feels So Right” című második kislemez. 2014 ősze pedig egy óriási meglepetést tartogatott Bogi számára: októberben a Papp László Budapest Sportarénában James Blunt előtt léphetett fel.



A 2015-ös év sem diktált lassabb tempót Boginak. Izgalmas döntést hozott pályáját illetően, zenekart csoportosított maga köré, és Bogi & The Berry néven folytatta tovább a zenélést. Az énekesnő mostanság szerzőként is kiveszi a részét a munkálatokból, új számai pedig magyar nyelvűek. Ezek közül az első kislemez a „Körút” című felvétel volt, ami 2015 egyik legjátszottabb felvétele lett a hazai rádiókban. Ezt a dalt tavaly év végén a „13-as ház” követte, melynek a szövegét maga Bogi jegyzi. Nemrégiben Amerikában is járt, ahol három akusztikus zenei estje volt New Yorkban, New Jersey-ben és Floridában.

A következő hónapokban azonban már Magyarországra koncentrál a brigád: Bogi és zenekara március 3-án első budapesti koncertjét adja majd a Mika Tivadar Mulatóban. A debütáló fővárosi bulira rengeteg meglepetéssel készül a csapat, és mielőtt ők színpadra lépnének, a SirVive-val bulizhat a közönség. Ebben a hónapban pedig a Mary Popkids és a The Biebers társaságában indul országos turnéra a Bogi & The Berry. Mindezek mellett március közepén további izgalmak elé néz a győri lány, hiszen „az év énekesnője” kategóriában esélyes a Glamour Women of The Year díjra.



BOGI & THE BERRY:

Dallos Bogi
Bikali Sanyi
Egri Marci
Geschitz Jani


FELLÉPÉSEK:

Első budapesti koncert:

03.03 BUDAPEST, Mika Tivadar Mulató [4]

MARY POPKIDS ✖ THE BIEBERS ✖ BOGI & THE BERRY  KÖZÖS TURNÉ
DÁTUMOK:

02.20. Sopron, Hangár Music Garden
02.27. Miskolc, Helynekem
03.25. Győr, Rómer Ház
04.15. Debrecen, Roncsbár

ÖNÁLLÓ KONCERTEK:

05.01 Derecske
05.14 Keszthely
05.16 Inárcs
06.21 Budapest // Gold Beer Fest
08.19 Győr

DÍJAK/JELÖLÉSEK:

Nyertes:
Fonogram-díj: Az Év Felfedezettje (2014)
Bravo Otto: Különdíj (2014)

Jelölt:
VIVA Comet Award: Legjobb Új Előadó (2014)
Bravo Otto: Legjobb Női Előadó (2014)
Bravo Otto: Az Év Dala / We All (2014)
Glamour Women of The Year: Az Év Énekesnője (2016)

REKLÁMZENÉK:

Best Magazin – We All (2014)
Cetelem Bank – Feels So Right (2015)


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek