Budapest 2016. Sep. 23. (18:30)

Classic Beat Band Rock & Roll Party Kispesten


Classic Beat Band Rock & Roll Party Kispesten

Classic Beat Band Rock & Roll Party Kispesten 
2016. szeptember 23. 18:30-22:30

Helyszín:
KMO Művelődési Ház 1191 Budapest, Teleki u. 50. (M3-as metró végállomásánál)

Az intézmény megközelítése:
Autóbusszal: KÖKI Terminálig (68, 85, 85E, 93, 98, 98E, 136E, 148, 151, 182, 184, 193E, 200E, 201E, 202E, 282E, 284E). A KÖKI Termináltól a Szabó Ervin vagy a Dobó Katica utcán haladva egészen a Teleki utcáig.
M3-as metróval: Kőbánya-Kispest végállomásnál. A metró végállomástól gyalog a Szabó Ervin vagy a Dobó Katica utcán haladva egészen a Teleki utcáig.
Villamossal: 50-es villamossal (Kossuth Lajos térig). Kőbánya irányába gyalog, a Szabó Ervin utcán haladva a Teleki utcáig.

Belépődíj: 1.300,- Ft

Asztalfoglalás: a KMO Művelődési Házban, vagy telefonon: 282-9752, 282-9826

Kedvcsináló:
https://www.reverbnation.com/artist/artist_videos/3072066 

„Ha megrezdül valami a szívedben, mikor hallod, ha mondanak Neked valamit ezek a szavak, hogy Ifipark, Via, Metro klub stb. akkor most feltétlen jó helyen jársz. A 60-as és 70-es évek lüktető rockzenéjére lehet tombolni, vagy az andalító balladákra lassúzni. Jöhetsz pároddal vagy egyedül, biztosan jól fogod érezni magad!” (tancrend.hu)

Szeretettel várjuk a „Táncos lábú, őrült, örök teenagereket” és azokat is, akik csak élőzenét szeretnének hallgatni.
KMO Művelődési Ház
és
Classic Beat Band

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek